Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Mūsu labie atklājumi, gatavojoties kāzām
Čau meitenes,
Mani labie atklājumi - Baltijas stikla veikals Vecriigaa, šķiet, Palasta ielaa. Ļoti skaistas lietas dāvanām.
Jāņa Rozes grāmatnīcā redzēju arī smukas grāmatas, kas der kāzu viesu grāmatai, cena ap 5 - 7 ls, arī foto albumi bija. Tādi iesieti, ar izšuvumu vai zīmējumu virsū.
Vēl secināju, ka ja dāvanai grib pirkt traukus, Rito ir dārgāk nekā citos veikalos.
Patlaban vairāk neatceros, bet pa mirklim ierakstīšu, jo jāpērk laicīgi. Pirms kāzām nevarēs atrast to, kas patīk, un arī dārgāk būs, kā jau pēdējā mirklī pērkot.
Ko jūs labu esat redzējušas?
Hmm... Ja godīgi - ja tā labi padomā, tad jau šis tas noteikti ir atradies... :)
Piemēram, mazais veikaliņš krastmalā pie Vecrīgas ''Purpurs'', kur tiešām var atrast interesantus un oriģinālus blokus, albūmus, kurus lieliski varētu izmantot kā viesu grāmatas, foto albūmus utml. Tad vēl noteikti pie labajām lietām varētu pieskaitīt jau sen zināmo ''Baltijas papīru'', kur par laimi atradu tieši to, par ko biju iedomājusies :) Piekritīšu par Vecrīgas mazajiem veikaliņiem - noteikti vērts iegriezties :) Vēl atklāju tādu lietu kā Līvānu stikla vairumtirdzniecības bāze Mūkusalas 41B (manuprāt, www.maritt.lv) - kad vajadzēs sveces un tāda veida sīkumiņus - noteikti piekāpšu. No ebay pasūtīju nelielas pudelītes saldumiem - dāvaniņām/galda kartēm viesiem - nebiju cerējusi, ka kaut ko tādu atradīšu. Hmm...kas vēl tāds... Es vēl padomāšu :D
Pie labām un interesantām idejām noteikti der visādi oriģināli izšuvumi gan jaunajam pārim, gan vedējiem,piem.gultas veļai,priekšautiem,halātiem,dvieļiem,ko saimniecēm pateikt paldies,kaut vai naktsmicēm,salvetēm.Arī albumu un viesu grāmatas vāki tikai ar jaunā pāra logo utt.
pretī Marritt Mūkusalas ielā ir vēl viens Floristikas veikals, man tajā vairāk atradās noderīgas lietas
Čiekurkalnā ir plašs Floristikas veikals VS Jums, šodien biju iebraukusi
Tad vēl Mūrnieku ielas tas floristikas veikaliņš Tessi
Baltijas papīrs un Daugavgrīvas 31 Dasko, kur arī kancelejas preces
Sakiet, kur īsti ir tas Baltijas papīrs? Man vajadzētu smukus papīrus priekš ielūgumiem un galda kartēm. Vai ko tādu tur var dabūt???
Baltijas papīrs ir uz ģertrūdes un akas stūra, bet tur ir divas ieejas, dekoratīvie papīri vairāk ir 20m uz tērbatas ilas pusi - tajā ieejā
Tajā pagraba veikalā ir ļooti liela izvēle un cenas ir dažādas!Es pati tur pirku papīru gala kartēm, nu tur ir liela izvēle un papīri ir kvalitatīvi!Un salīdzinoši nav tik dārgi!Noderīga info-tur nevar norēķināties ar kartēm:)
Mans atklājums!
Figuriņas no keramofix pulvera
Tā kā man kāzās figuŗē makskernieku tēma, tad uz galdiem būs figūriņas, kuras paši ar topošo mīļi laiku pavadot,lejam un apgleznojam.
Ļoti saistošs ir liešanas process un skaists rezultāts.
Es nopirku formiņas veikaliņā uz Elizabetes ielā, pie kinoteātra, pretī Vērmaņdārzam.
Pašizmaksa vienai figūriņai sanāk ap 25 sant! Timari vai kur citur tādas maksā pat ap latu ,un noteikti nav mīļi pašdarinātas. un izskatās kā no porcelāna...
Otrā pusē tām var uzrakstīt datumu un vārdus. un viesi tās var paņemt par piemiņu.
Bez tam ,formiņu klāsts ir milzīgs, var izliet gan sirdis, maskas ,rāmīšus, medaļas, ziedus, ziemsvētku rotājumus, u.t.t., turpat pārdod arī akrila krāsas, un zelta krāsu.. mmmmmmm man bij tāds prieks kad šo atradu.
Te nu ir arī mūsu feinās figuriņas.
varbūt kādam noderēs -> www.picturehappy.lv
par un ap bildītēm ,kuras var ielādēt uzreiz no datora un izveidot gan fotogrāmatu, gan kalendāru ar pašu bildēm u.c.
Kur ir tas veikals, kur formiņas un īpašo pulveri var nopirkt?
Super figūriņas!!! Atceros, kā gatavojāmies uz mūsu kāzām un taisījām visas mīļlietiņas ar pašu rokām :) Tagad tāda forša atmiņu sajūta pārņem.
mans atklājums ir veikals baltijas papīrs, e-bay kā visādu skaistu nieciņu ielūgumu un dekorācijām ieprikšanas vieta, kā arī super ziedu salons pie u/v cents :)
tieshaam loti smuki! :) ko juus ar taam plaanojat dariit - rotaat sviniibu telpas vai ko?
esmu galīga nepraša e-bay lietošanā - varbūt variet iemest kādu labu linku ar nieciņiem?
Tā ir laba lieta - esmu izmantojusi vairākkārtīgi dažādām jubilejām gan draugiem, gan radiem - mana izvēle pārsvarā krita uz fotogrāmatām. Mums ir ideja pēc kāzām viesiem uztaisīt - ar visiem komentāriem, bildēm :) Bet tad jau redzēs, kā būs patiesībā - varbūt paši ko sameistarosim. Bet lapa tiešām patīk.
es arī jau esmu izdomājusi, ka pēc savām kāzām arī taisīšu fotogrāmatu un kopijas domāju uzdāvināt arī vecākiem, vecvecākiem un krustmātei. tā tāda forša lieta.
figuriņas liksim uz galdiem starp šķīvjiem.
Tas veikaliņš ir uz vērmaņdārza stūra, Elizabetes ielā, nezinu nosaukumu. Bet virs ieejas durvīm ir liels zīmulis.
Mans jaunākais atklājums. Veikals Dīva uz Martas ielas, netālu no baroncentra. Nopirku superīgu kleitiņu!!!! Par 36 ls.
Tur bija millllzīga tērpu izvēle, un ļoti labas cenas. Paldies meitenēm forumā, kuras ieteica.
Ka taja picturehappy var ievilkt bildes? Megjinu visadi, bet nekas nesanak! :(