Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Medaļas un diplomi
Labdien!
Vēršos pie radošiem cilvēkiem, iespējams jau ar pieredzi kāzu rīkošanā. Es vēlētos izgatavot medaļas amatu pildītājiem (muzikants, vedēja labā roka u.c.) un diplomus (aktīvākais dziedātājs, dejotājs utt.), tikai nezinu kādas taisīt vai kur var pasūtīt vai kā savādāk īstenot.
Paldies jau iepriekš, ja kāds palīdzēs.
ludzu iedod numurinu.
jā, man arī interesē kāds kontaktnumurs vai meiliņš :)
Es diplomus taisīju pati, datorā sataisīju sagataves un Baltijas papīrā nopirku ļoti smukus zelta un sudrabīgas krāsas papīrus (apm. 25-30.sant.gabalā) un uz tiem saprintēju!ļoti smuki izskatījās!
Paldiesiņš! :)
super bilde ;)
Gatavus diplomus pirku "Puse Plus" Kalnciema ielā, medaļas gatavoju pati, sapirku "Timmari"" veikalā koka sirdis (jau ar caurumiem), nopūtu ar zelta krāsu, iesēju zeltītu lentīti un uzlīmēju amata nosaukumus un medaļas gatavas;)
mēs medaļas pasūtījām šeit:
http://www.precos.lv/pakalpojumi/ziedu_saloni/client.php?client_id=1368
Ja nav noslēpums, cik tad izmaksāja šadas medaļas? sen uz viņām skatos, bet nevaru saņemties :)
mums arī bija medaļas no ši ziedu salona! maksāja 1 Ls gabalā, varbūt šogad ir dārgāk... man uzreiz šitās iepatīkās,jo, piemērm, tās,kuras mums piedāvāja Jelgavā, Latvijas keramikā, man galīgi nepatika-tādas vienmuļas, nekādas, pie tam amata nosaukums tik ar zelta flomīti uzrakstīts, ne mālā iestrādāts.
paldies par info! :)
diplomu sagataves, jeb gatavus papīrus diplomiem var nopirkt arī grāmatnīcās. :)
un tad vēl par diplomiem:
šogad ne tikai svinu savas kāzas, bet vēl esmu arī vedējmāte un jaunais pāris grib, lai otrā dienā pasniedzu viesiem diplomus par iepriekšējās dienas/vakara izdarībām. šobrīd esmu izdomājusi, ka var pasniegt aktīvākajam dziedātājam, dejotājam, lustīgākajam viesim, skaļākajam, visizturīgākajam, vispareizākajam (tas, kas visātrāk aiziet gulēt).. bet vairs nekādas idejas prātā nenāk ... varbūt Jujms, meitenes, kaut kas iešaujas prātā? :)
diplomu sagataves, jeb gatavus papīrus diplomiem var nopirkt arī grāmatnīcās. :)
un tad vēl par diplomiem:
šogad ne tikai svinu savas kāzas, bet vēl esmu arī vedējmāte un jaunais pāris grib, lai otrā dienā pasniedzu viesiem diplomus par iepriekšējās dienas/vakara izdarībām. šobrīd esmu izdomājusi, ka var pasniegt aktīvākajam dziedātājam, dejotājam, lustīgākajam viesim, skaļākajam, visizturīgākajam, vispareizākajam (tas, kas visātrāk aiziet gulēt).. bet vairs nekādas idejas prātā nenāk ... varbūt Jujms, meitenes, kaut kas iešaujas prātā? :)
Man arī līdzīga problēma :)
Es domāju, ka pareizāk vadīties pēc tāda principa, ka viena daļa viesu saņem amatus kāzās, bet otra daļa diplomus, tad katrs jūtas svarīgs :)
Vēl idejas:
- dāmai ar visgarākajām kājām vīriešu savaldzināšanā
- dāmai ar vispareizāko kleitas garumu pēc vīriešu komitejas slēdziena
- kungam ar visspriganāko gaitu
- kungam par visskaļāko krākšanu
- par vissvaigāko skatienu nākamā rītā
:)
vislabāk man patika šis:
- par vissvaigāko skatienu nākamā rītā
tā sasmējos.. :)
jā es ar uzksatu, ka tas ir forši, ka daļa saņem amatus, bet daļa diplomus, lai katarm akut kas tiek un katsr jūats ievērots. :)