FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

stikla vāzes

marin4ix 15.05.08. 11:12 | Kāzu datums: 09.08.2008

Sveikas! Vai kāda varētu padalīties informācijā par stikla vāzēm (kā bildītē) - kādā viņas vispār ir cenā un kuros veikalos labāk pirkt? man gribētos uzmeistarot kādu dekoru uz kāzām, bet pašlaik rēķinu cik tas viss varētu izmaksāt :) vai varbūt tāda tipa vāzes var iznomāt kaut kur?
Paldies! :)

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
pucci 15.05.08. 11:59

cik zinu tad tadas vazites var nopirkt ddoneles sveces un liivanu stikls baazee uz mukusalas ielas...
pati brauksu uz turieni 1dien lai arii noskaidrotu par cenam

S
Signija 15.05.08. 12:27

Līdzīgas vāzes esmu redzējusi Depo, varbūt tās ir vienkāršākas kā šī.

Z
Zanciite 15.05.08. 12:44

Īsti nevaru saprast, kāds izmērs TEV vāzēm vajadzīgs, bet laikam ne pārāk augstas un platas.
Es platākas un arī augstākas pirku AZUR Novalux veikalā, maksāja 5-7 LVL, man vajadzēja dažādus veidus.
Izvēle diezgan liela.

i
ingreta 15.05.08. 13:04 | Kāzu datums: 20.02.2016

Tadas vāzes bija visu laiku jaunajā Spicē,-interjera un dizaina centrā ,veikalā"home 4 you"Maksāja 4 ls(aptuveni.Aizej un uzjautā meitenēm ,tad pateiks ir vai nav un vai vēl būs.Var arī pasūtīt viņas tur.

marin4ix 15.05.08. 13:56 | Kāzu datums: 09.08.2008

Paldies Jums meitenes par info! pa brīvdienām būs jāazibrauc uz spici un uz bāzi :)

man īsti lielas tās vāzes nav vajadzīgas. pašlaik domāju kādi 10x10 vai 15x15cm. kaut kā tā :)

kristine 15.05.08. 14:47 | Kāzu datums: 08.08.2008

Es tur pagajošnedēļ biju..
tur cenas tādām maziņām no Ls 1,50 apmēram (tā ir vairumtirdzniecības cena, tā sāk darboties ja pērc virs 30 latiem) tur arī tirgo sveču kalnus, visādas vāzes, smarzīgus niekus, dekoriņus.. bet pirms ej, noskaidro ko tieši vajag,tur var apjukt :)))

Ja brauc ar mašīnu, griez iekšā sētā, taisni, gar biroju ēku, aiz kuras ir vienstāvīga ēka, kur pirmajās durvīs arī ir veikals/noliktava..

Vēl tādas vāzes (vienkāršas) ir redzētas Maximā, bet tur pētījusi neesmu.. bāzē lētāk,tapēc neiespringstu :)))

Ja slinkums, un nav vajadzīgs pa leto, redzēju vel Alandeko veikalā.. kurš ir Alfā..

R
Ronducis 25.07.08. 15:32

Rito veikalā Brīvības 90 arī bija visāda veida kvadrātainas. Maksāja arī 7-8 Ls.

m
minko 25.07.08. 15:48 | Kāzu datums: 01.08.2008

meitenes iesaku Gemosu- mūkusalas 73, tur kur maxima, tieši blakām, es tur nopirku stikla vāzes puķēm ko viesi sadāvinās, lai būtu kur ielikt viesu mājā, un ziniet cik maksāja 0,85Ls gab ļoti praktiskas, un pēctam veikalā redzēju tādas pašas 7,25Ls gab, tur bija visvisādas un par ļoooti pieņamamām cenām

o
oktobris 25.07.08. 16:42

Timari redzeeju