Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Līgavas pušķis!
Meitenes palīdziet atrast kādu bildi, kur būtu līgavas pušķis no frēzijām! Varbūt pašai kādai ir bijis un viņa var padalīties ar kādu bildīti!!!
Paldies! no šīs vietas http://www.precos.lv/forum/?bid=1406897&a... man ļoti patika Liigaviņas pušķis (kaut gan arī apsaitētā apakša). Tas ir tikai mans viedoklis, bet man liekas reizēm, ka tieši metode, kas nodrošina ziedu izturību, tos ziedus ierobežo un padara nedaudz stīvus.
Bet apsvērumi izvēlēties tieši apstrādātos ziedus ir patiesi pamatoti :)
šeit arī vari palūkot varbūt kādu piemērotu pušķīti atradīsi! :)
http://www.precos.lv/forum/?bid=1406897&pid=1274199
Manā pušķī bija frēzijas, kā jau gribēju un turējās ļoti labi:) Pušķis bija pilienveida un varēja ērti novietot uz rokas to līkumiņu, kad kaut ko darīju:) Rozes ar frēzijām ir ļoti skaisti kopā:)
tie pat ir ļoti vērā ņemami ieteikumi...pati nebiju nemaz par to aizdomājusies. Paldies
te redzami daži līgavas pušķu paraugi .... arī ar frēzijām.
http://foto.inbox.lv/inga~freiberga/Ligavas-puski
Ja runājam par tikai par frēziju pušķi, bez citiem ziediem.... protms, uztaisīt var. Bet ziedu kātiņus es noteikti apstrādātu (esmu floriste) - ar lenti notītu visus kātiņus.
1) tad ziedā saglabātos mitrums un tas nenovīstu;
2) uztraukumā negribētos pavirpināt kātiņu :), paplēst to;
3) būtu droša, ka netiek sabojāta kleita - svigs kātiņš var suloties, nokrāsot zaļganu pleķi. Savukārt sauss var uzplēst kādu diegu smalkā audumā.
Bet tas tik ieteikums :)
Šis man arī ļoti iepatikās... Un arī ļoti gribētos uzzināt atbildi uz tavu jautājumu! :)
man pašai ļoti patīk pušķi no rozēm un frēzijām.
Skaists....:) Nudien jāsāk aizdomāties par frēzijām...:)
Tieši tā- par frēzijām:D Un, kā jau visās tēmās ir nobīde:D
arī mani tieši tādēļ baznīcā ieveda tēvs- tā teikt, viens man ļoti svarīgs vīrietis nodeva mani citam man ļoti svarīgam vīrietim. bet tieši tādēļ jau tās ir mūsu kāzas, lai katra darītu tā, kā pati vislabāk jūt un vēlas. un, protams, arī man nav diez ko patīkami lasīt, ka esmu amerikāņu filmas pārskatījusies :) bet katram ir tiesības uz savu viedokli un viedokļu atšķirībā nesaskatu neko sliktu.
vienīgi temats gan laikam bija par līgavas pušķi no frēzijām... :)
Es arī esmu iedomājusies par līgavas iešanu pie altāra zem tēva rokas. Tas būtu tiešām skaisti, ja līgavainis mani ieraudzītu tikai, kad lēnām ienāku baznīcā. Bet man ir cits aspekts, ka tēvs ir katoļticīgais, un es precēšos luterāņu baznīcā. Viņam jau tas bija grūti pieņemams, tādēļ domāju, ka šis variants man īsti neder. Būs vien izpirkšana, un nevis pie manas mammas mājas, bet tepat pilsētā pie mammas māsas mājās, jo uz maniem laukiem sanāk liels gabals ko braukt un vēl pie tam daudz pa zemes ceļu (būtu žēl ar limuzīnu kratīties pa tādiem lauku ceļiem un pieputināt mašīnu). Tad nu nedaudz pamainītas tās tradīcijas, bet nu pati izpirkšana jau būs!
Bet var taču arī apvienot... Lai izpērk un tad lai tētis ieved baznīcā... Domāju, ka būtu jauki... :)
Man bus izpirkshana un nesaskatu neka slikta taja! Jauks liekas variants ari par ieshanu pie teva rokas baznica!
Man arī tas ir kā sapnis no bērnības, ko realizēt...
Un baznīciņā mani ievedīs vecākie brāļi, jo tēta vairs nav šai saulītē... Un man tas liekas tik skaisti un sirsnīgi... Un nav tam sakara ar ārzemju filmām...
Un varu iedomāties, cik ļoti mīļotais būs pārsteigts mani ieraugot tikai pie altāra...
Jā,ir gan:) Un man noteikti tas būs:)Tētis mani vedīs pie rokas piepūties no lepnuma kā pāvs:D Viņš to uztver kā mīlestību un goda parādīšanu:) Atklāti jau nav piekritis, bet es jau zinu...:)
Nu man jau arī tas ir sapnis no bērnības un nevis noskatīts filmās! Esmu redzējusi citām kāzās un tas ir ļoti mīļi:)