Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Krāsas glāžu apgleznošanai
Ar kādām krāsām tiek apgleznotas šampanieša glāzes? Kur šādas krāsas var nopirkt?
Pēc kāda principa viņas darbojas? - vnk uzkrāso, nožūst un viss, jeb vēl kā īpasi jāapstrādā, jāpiededzina, vai kā?
sen neesmu ar krāsu lietam ņēmusies, nemaz nezinu kādas tagad ir tehnoloģijas ...
Tiimari veikalos arī ir, pati pērku un zīmēju. Visos rakstāmlietu, grāmatnīcas veikalos. Pie tam ir dažādas-caurspīdīgas, matētas, flomasteri. Tikko dāvināju kafijas krūzītes, meitenes lieto un krāsa neiet nost kaut neesmu dedzinājusi (no Tiimari)Citu reizi zīmēju uz flīzēm(trauku aliktnis), tur gan nogāja, bija laikam jāapdedzina...
ja vajag vienam pasākumam, tad nevajag tās krāsas kas jāpiededzina, bet, ja trauku grib izmantot bieži un mazgāt, tad laikam tomēr vajag tās krāsas, kas jāpiededzina - tā aptuveni es sapratu
vienvārdsakot pudeļu apgleznošanai pilnīgi pietiek ar to vienkāršāko variantu
Man draudzene apglezno glāzes un cik no viņas zinu tad uzzīmē-dedzina-lako.Tāda darbība ,bet visam jāzin cik ilgo ko un kā.
veel maakslas lietu veikalinsh maakslas akadeemijaa ljoti labs un meitenes zinoshas :)
biju pedantā - viņi gan pārvācas uz raiņa 2, bet principā ir tur gan kontūras, gan causpīdīga krāsa, viena pudelīte vai kontūra maksā pie trim latiem
Pedants (Maza Smilsu iela, Vecriga) tiesham bus vislabakais veikals, ja vajag kaut ko no jebkadam krasam.
Es tādas krāsas redzēju veikaliņā pretī Vērmaņdārzam, elizabetes ielā, blakus kinoteātrim .Virs ieejas ir liels zīmulis. Tur ir VISS KAUT KAS!l interesanti materiāli, krāsas u.t.t
es gan nezinu par to ,vai ir labi, ja tikai nozhaavē, man liekas ,ka vajag gan karsēt, cit;adi mazgāsies nost. Bet var jau būt, ka ir visādi.
pati esmu apzīmējusi ar porcelāna marķieriem uz ūdens bāzes, tāda paša veida krāsiņas ir arī mazās pudelītēs. uzkrāso, ļauj lai nožūst, un tad uz 90 min 160 grādos cepeškrāsnī karsē .viens tāds marķierītis maksā apm. 2.20 ls, krāsu pudelīte +/- tāpat.
Man māsa apgleznoja glāzes un viņa tikai nokrāsoja un pagaidīja, lai nožūst un viss:)
pati te mazliet atradu par šo tēmu:
http://www.apollo.lv/portal/ipasums/articles/85390
laikam aiziešu vecrīgā līdz pedantam un paskatīšos, kas tur pieejams