Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kāzu veste
Steidzami meklēju piena baltu/gaiša šampanieša krāsas vesti ar kaklautu vīrietim uz 48.izmēru! Ja kāds zin kur varētu dabūt (SunSet Suits nav, Everestā nav) var piedāvāt - ļoti priecāšos!
Jā, man arī tagad problēma mīļotajam vesti atrast!!! Tieši tās pašas intereses - šampanieša vai baltā krāsā... Brīvdienās tikai pa veikaliem vien staigājām un bezcerīgi... :(
e-bay.- http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130233340144&ssPageName=MERC_VIC_RCRX_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=130228005897&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m183&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu%3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D4
Mums 5dien atnāca šampanieša krāsa veste+krekls+kravete.
Jā, e-bay ir pilns ar tām, bet man vajag steidzami, tāpēc tas atkrīt. Tiešām neviens līgavainis, kurš jau vilcis savu vesti, negrib to pārdot?
Jā, e-bay ir pilns ar tām, bet man vajag steidzami, tāpēc tas atkrīt. Tiešām neviens līgavainis, kurš jau vilcis savu vesti, negrib to pārdot?
jā, ja vajag steidzami tad jāmeklē uz vietas, mums atnāca 5dienās abas reizes. Man šķiet te pat kaut kur bija ka pārdod, pameklē
Lūk smuku pārdod- http://www.precos.lv/forum/?bid=5917&pid=1074510
Jā, šo skatījos, tikai tai ir cena uzaugusi, bet par lietotu tomēr negribas maksāt tikpat cik par jaunu... :( Bet nu laikam jau nav variantu...
Nu jā, tā savādi ir ka lietota un vēl pāršūta maksā tik pat cik jauna......
vīrs pārāk pieķēries vestei :) un ja nav iespējams dabūt normālu naudu, ta nemaz negrib pārdot...tādas tās lietiņas...un pāršūšna jau starp citu ar maksā + tiem 60Ls...
Ļoti skaistas vestes bija Tērpi.lv Brīvības ielā, šodien. Arī līgavām ļoti skaistas kurpes, pavisam ''svaigas" neredzētas.
Nezinu vai ir veel aktuali vai esi jau kaut ko dabujusi, bet tikko parrados majas no veikala LILIT, kas atrodas netalu no centraltirgus! Aizmirsu ka to ielu sauc! Bet tu vari atrast zl.lv to ielu! Tur ir diezgan liela izvele - cena 50 ls! Var arii ireet tad pa 25Ls!
Starp citu redzeeju arii centraltirguu - spidigi baltu - 40Ls!:)
Paldies, ir vēl aktuāli, bet šis veikals arī bija vienīgais, kur atradam 48. izmēru, diemžēl tikai loti tumšā krāsā... :( Bet par tirgu - kurā tiesi vietā? Vai tur ir kād atsevišķa vieta, kur kaut kas kāzām tiek pārdots?
nezinu vai kādai derēs mana informācija bet tomēr. arī mēs meklējam vesti, bet neko tādu neatradām, tad nodomājam noriskēt un pasūtīt caur ebey, atradām tieši to ko gribējām un pasūtījām jo cena ir pat ļoti pieņemama.Pasūtīju 25. jūnija vakarā un jau šodien 01.07 ir klāt, kvalitāte brīnišķīga, izskatās kolosāli, tieši to ko gaidījām. http://cgi.ebay.co.uk/Wedding-Waistcoat-Cravat-Set-White-New-Size-XL_W0QQitemZ160254307544QQihZ006QQcategoryZ105514QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262
Paldies visām par atsaucību - šodien nopirkām! Pie tam - ideāls izmērs, ideāla cena un ideāla krāsa!
kur tad atradaat? :)
vai ir kaads veikals Riigaa, kur var nopirkt visu kostimu uzreiz? nebiju domajusi, ka tas varetu sagadat taadas probleemas, bet seit izskatas, ka tomer... daargas,varbut varat ko ieteikt - kur vienaa vietaa visu var dabuut, jo skraidiit pa simts veikaliem ar diez ka negribas. :( nemaz nav tik daudz laika!