Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
vai tā var būt??!
Sveikas meitenes!mana vakara vadītāja prasa par 6 maziem pušķiem un dekoru uz sienas 150 ls?! vai tas gadijumā nav pārāk dārgi??! varbūt ja kāda var līgava parādīt kāds būs jūsu dekors?!
Mēs visus dekorus bijām sataisījuši paši. Abas mammas pirms viesu ierašanās viesu namā dekorus atdzīvināja ar dzīvajiem ziediem un zaļumiņiem, kas bija sagatavoti no pašu dārza. Līdz ar to varu teikt, ka tas mums neizmaksāja praktiski neko - tikai nedaudz brīvā laika. Diemžēl nav uz darba kompja bildes, ko parādīt. Mazos pušķīšus gan vedējmāte pasūtīja pati, taču arī tie neko daudz nemaksāja. Ņem vērā, ka vakara vadītāja noteikti neko pati netaisīs - visticamāk pasūtīs pie kāda florista. Līdz ar to visi par pakalpojumiem ņem savu "komisiju" - gan jau arī pati vakara vadītāja.
ju jā! es arī domāju, kamēs paši visu sataisīsim, jo jau tā pat baigi dārgi viss izmaksā.
tas lielā mērā atkarīgs no ziediem, kas tiks izmantoti kompozīcijās... piemēram, ja tiek izmantotas orhidejas, tad, man šķiet, nosauktā cena nav pārmērīga, pat samērā maza, bet ja tie ir ziedi, kas tajā laikā ir brīvi pieejami un lēti, tad šī cena ir ļoti augsta...