FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Auduma salvetes

Nilly 06.07.08. 22:28

Meitenes, vai Jūs varat ieteikt veikalus vai bāzes, kur var nopirkt kvalitatīvas un gaumīgas auduma salvetes galda servēšanai?Liels, liels paldies jau iepriekš!!!

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
marin4ix 06.07.08. 22:55 | Kāzu datums: 09.08.2008

mēs linveida salvetes nopirkām gemos bāzē blakus mūkusalas maksimai, bet vai tas ir tas, ko tu meklē īsti nezinu.

Nilly 06.07.08. 23:02

Izklausās, ka tas ir tas, ko es meklēju!Vai tur ir liela krāsu izvēle?

marin4ix 07.07.08. 08:25 | Kāzu datums: 09.08.2008

mēs nopirkām ivory, bordo un dzeltenā krāsā. bija vēl dažādas. izrmēri ir tie lielie :) mājās pašlaik tehnisku iemeslu dēļ nav interneta, tādēļ nepateikšu kādi tieši. tās salvetes ir diezgan viegli atrast, kad ieej iekšā bāzē tā uzreiz pirmā rindā no labās puses iekšā un līdz galam :) tur bija arī mazāka izmēra salvetes, bet tās es neskatījos, varbūt ar bij linveidīgās. manuprāt, iepakojums maksāja 5,85Ls un iekšā 50salvetes. Lai veicas! :)

nino 07.07.08. 08:58 | Kāzu datums: 21.06.2008

Klau, meitenes..Jūs pašas klājat galdu? Vai tad par tādām lietiņām kā salvetes negādā galda klājēji?

Nilly 07.07.08. 09:34

Galda stilistiku veidos mana radiniece, kas ir stiliste, es tikai sagādāju nepieciešamo!Negribas algot speciālu galda klājēju, kas uzklāj galdu, kādu mēs vēlamies! Jo man ir idejas par to, kādiem ir jābūt salvešu gredzeniem, ziedlapiņām, kompozīcijām! Ar viesu nama saimniekiem arī to var sarunāt, bet savs cilvēks ir savs cilvēks!

pucci 07.07.08. 09:37

Mēs saviem galda klājējiem pieteicām, ka paši vēlamies salvetes sarūpēt, jo mums ir īpaša krāsa!

a
amnesia 07.07.08. 13:09 | Kāzu datums: 23.08.2008

mēs arī paši gādājam dažādu galda atribūtiku, arī dēļ tā, ka ir konkrēta krāsa izvēlēta
man vispār patīk pašai par visu zināt un visu izdomāt, sen garām tas laiks, kad patika pāsteigumi un kad tie vienmēr likās patikami - tagad visu gribas pa savam

kristine 07.07.08. 13:18 | Kāzu datums: 08.08.2008

es ar apsveru domu par auduma salvetēm..

ēdinātājs nodrošina,tikai ne tā, kā man gribētos.. man jau ir vīzija, kā jābūt noformētam galdam :) viss izņemot auduma salvetes ir sagādāts.. stāv kastē :) ja pietiks spara - būs arī tās :) jo man bja doma pārsiet salvetes (un pievienot ziedu) ar mūsu kāzu krāsu lentītēm, kuras parādās citos dekoros.. redzēs :) bet tā jau tikai tāda gala detaļa :)

d
dacite 07.07.08. 13:52

Gemosā tās nav auduma salvetes, bet gan biezāka papīra! vajafg taču padomāt ar galvu par cenu :))))

nino 07.07.08. 14:29 | Kāzu datums: 21.06.2008

Mums auduma salvetes un citas skaista galda ekstras nodrošināja galda klājēji. Un krāsas galda noformējumā varējām izvēlēties.
Es jūs apskaužu par to, ka ir laiks pašām par tādām lietām rūpēties.

marin4ix 07.07.08. 18:33 | Kāzu datums: 09.08.2008

par salvetēm mēs domājam paši, jo saimniece piedāvāja, kādas viņai ir, bet mēs izvēlējāmies nopirkt paši, lai ir sakskaņotas krāsas.

un es nemaz neteicu, ka tās ir tīra auduma.jau pirmajā komentārā uzrakstīju, ka īsti nezinu vai tas ir tieši tas, ko nilly meklē. es teicu linveidīgās. uz iepakojuma rakstīts linnen (vai kaut kā tā), ja nemaldos un viņas tiešām ir biezākas un patīkamākas uz tausti kā parastās papīra salvetes.

j
janisj 05.11.08. 14:05

šobrīd foršas auduma salvetes un arī galdautus var dabūt pārdaugavā - tur ir pulka ielā 3, korp.9 - tāda maza šaura ieliņa, saucās "Viesnicu Tekstils" (man pašam viņus ieteica) Viņiem ir visādi varianti, var pat iznomāt, kas manuprāt ir baigi normāli - pats aizbrauc un izvēlies un nav jāpērk. Visādi izmēri un krāsas. Kalpoja labi, tā ka varu ieteikt. Kā viņi paši stāsta, tad tiem audumiem ir kaut kāds tur pārklājums, kas neļauj uz galda izlijušajiem šķidrumiem iesūkties.

m
melice 06.11.08. 11:18 | Kāzu datums: 23.08.2013

cik maksā īrēt un cik maksā nopirkt? varbūt zini.. :)