Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Plīvurs no eBay
Meitenes, vai kāda ir sūtījusi plīvuru no eBay? Esmu noskatījusi pāris, no kuriem varētu izvēlēties... Tā kā šis ir mans pirmais mēģinājums iepirkties eBay, tad nedaudz bail, ja nu nav tas, ko vajag... Laika arī vairs nav daudz - 8. augustā kāzas.
Rēķināju - sanāca pārsteidzoši lēti pat ar visu atsūtīšanu - ap 10 Ls. Vai tā var būt un vai ir vērts sūtīt?
man bija plīvurs no eBay. vienkārtīgs, garš, līdz zemei. pie kāzu aprakstiem var apskatīties bildes. pasūtīju gan plīvuru, gan puķītes matos, gan arī diadēmu, ko gan neliku kāzās, bet izmantoju vecmeitu ballītē. kopā ar piegādi tas viss bija kaut kādi 30 lati. smieklīgi maza summa, lai mierīgi atļautos riskēt.
un ar plīvuru jau nu biju ļoti apmierināta (tādēļ, ka bija vienkārtīgs un nekupls). precīzi nepateikšu, bet manuprāt atnāca diezgan ātri (domāju, ka pa mēnesi Tev arī atnāks).
Vēlreiz apskatījos Tavas bildītes... Patiešām ļoti skiasts plīvurs! Es gan riskēšu sūtīt īso, jo man liekas, ka labāk piestāvēs īsais. Un aprēķināju, ka man viss kopā varētu izmaksāt ap 10 Ls. Domāju izsolē nepiedalīties, bet pirkt uzreiz. Tāpat sanāk krietni vien lētāk, nekā pirkt Latvijā. Vienīgais, baidos riskēt tāpēc, ka līdz kāzām vairs nepilns mēnesis atlicis, bet eBay nekad neesmu iepirkusies, šis būtu pirmais pirkums... Un , ja nu kas noiet griezi?
Lai gan, ja nesanāks pasūtīšana, mēģināšu šut pati! Kaut vai pēdējā momentā...
Paldies :)
tur jau tā lieta, ka īsti ne ar ko neriskē. ja arī kaut kas noies greizi, zaudēsi tikai 10 latus. un plīvuru šeit uz vietas varēsi nopirkt jebkurā gadījumā. nav jau līgavas kleita, ar kuras pirkšanu jābūt uzmanīgākai.
Lai veicas!
eBay nav nekas sarežģīts, šis arī būs labs gadījums, lai iemācītos tajā iepirkties.
Kad reģistrējos, man nepieņēma Unibankas VISA ELECTRON, kurā ienāk alga. Rezervē man ir Hansabankas VISA (kuru eBay pieņem), taču tajā nebija naudas. Pārskaitīju, tagad gaidu, kad ienāks kartē, lai varu beidzot izmēģināt savu pirmo pirkumu! Nezinu, kā sanāks, jo angļu valoda man ir tumša bilde (skolā mācījos vācu), mēģinu ar tulkošanas programmu palīdzību... Kā būs, būs! Galu galā tiešām - ja nesanāks, ir iespēja plīvuru nopirkt arī tepat. Vai pašai uzšūt...
ES piemeram (ari kazas 08.08.08) nopirku par 8Ls no ss.lv un esmu LOTI apmierinata! :)
Es atradu šuvēju ss.lv :)
Viņa prasa 8Ls par plīvuru neatkarīgi vai garš vai īss. 2 dienu laikā viss bij gatavs. Es gan samaksāju 4 Ls (par darbu),jo audums bija savējais. Un sašuva tieši tā kā gribēju:)
Vai vari lūdzu pateikt kurā veikalā tu pirki materiālu plīvuram?
es nopirku Origo vieniigajaa audumu veikalaa, beigaas tomeer nevajadzeeja, jo draudzenes pierunaaja nopirkt garo pliivuri gatavu, kursh maksaaja 25 lati, es vinaam laavos pierunaaties:)) Kaut gan audums maksaaja 3 ar kapeikaam...
Es pat kleitu tur pasūtīju! Viss ok! Plīvurs jau nu ir niecīgs risks... Droši uz priekšu!
Pasūtīju! Sapratu, ka viss ir kārtībā! Gaidīšu piegādi! Tikai jocīgi, ka no konta naudiņu nenovelk... Pat rezervētajā neuzrādās, lai gan visas eBay un PayPal sūtītās vēstules ir ar pozitīvu saturu. Arī pārdevējs atsūtīja...
Nu sanāca tā, ka mamma no skapja izvilka pirktu universālveikalā Pavasaris:) Viņai bij ļoti labi saglabājies, un šuvēja ar novērtēja tādu mantu.
Neesmu gan nekur skatījusies, bet gan jau audumu veikalos ir...