Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kur tikt pie LIELA fotoalbūma?!
Sveikas, meitenes! :)
Lieta tāda, ka beidzot veicu atlasi un no vairāk kā 2000 kāzu kadriem esmu tikusi līdz 800 gab., kuras tad arī tagad tiks izgatavotas "papīrā". Bažas tādas, ka lielākie fotoalbūmi, kādus es esmu redzējusi, laikam ir apmēram 400 bildēm. Baigi negribas pirkt divus atsevišķus - varbūt kāda zina, kur dabūt vienu skaistu un LIELU, uz 800 bildēm?
es darīju tā, ka nopirku parastu lielu dokumentu mapi cietos vākos (ar kādu smuku zīmējumu virsū uz vāka), sapirku caurspīdīgus vāciņus fotogrāfijām (pārdodās tādi, kurā var ielikt divas fotogrāfijas 10x15) un tad var likt fotogrāfijas cik uziet :)
Īsti nepateikšu, kā sauc to salonu, bet vinš iepretim Vērmanītim atrodas. Tur kādu laiku atpakaļ pirkām lielu albūmu ceļojuma bildēm (vairāk kā 400 bija noteikti), tāpat arī esam pirkuši kāzu albūmu draugiem dāvināt - ļoti skaists bija.
es iesaku Aiju (mob.telefons 28309397, sludinājumos ir apskatāmi viņas darbi, firma laikam saucas -Aijas darbnīca). Taisa kvalitatīvi un nedārgi, nu vismaz salīdzinot ar krutajiem kancelejas preču veikaliem.
Mjā, tikko zvanīju uz Polap (fotoalbūmu izplatītāji un vairumtirdzniecība) - viņiem lielākais kāzu foto albums bija uz 500 bildēm :(
Murmulīti, tavs ieteikums bija pasūtīt individuāli gatavotu?
Jā, taisījām individuāli... Zvani droši, Aija ir sakarīga...
Ja es ari iesaku gatavot, jo tad var ieklaut visu ko velies - dizainu, krasas, vietu pierakstiem...
Lielajā elkorā pie vefa bija vairāki lielie albumi .. patiešām lielie
Tajā adresē nav kļūdas? Nevar tādu atrast :(
dzēsts
Vai es tiešām lūdzu tevi izteikt veidokli par optimālu bilžu skaitu, cik kuram vajadzētu izgatavot un likt albumā pēc kāzām?! Šitais mūžīgi apspriestais, stulbais niķis - paust savas beztēmas domas tad, kad runa ir par ko citu... 1kārt - tev varbūt ir 50 bildes, bet mans vīrs darbojas šajā sfērā un mūsu kāzas iemūžināja divi dažādi lieliski fotogrāfi, kā rezultātā ir tiešām liels bilžu skaits. 2kārt - mūsu dienā bija tik daudz dažādu norišu, ka ar to 800 kadru izlasi knapi pietiek, lai galveno atspoguļotu. 3kārt - bildes es taisu vispirms priekš mums pašiem, nevis kādam par izklaidi vai garlaikošanu.
neņem galvā - nav jau pirmā tēma, kur aiva99 kašķējas... :)
par albumiem runājot - man arī ir pāris reizes vajadzējis lielus albumus un no pieredzes varu teikt - par 400 bildēm lielākus tā arī neizdevās atrast. Varētu būt, ka tas ir "ērtības dēļ" jo tādi albumi, kad pilni ar bildēm būtu ļooooti smagi un līdz ar to skatīšanai ne pārāk ērti? Tāpēc varbūt tādus neražo? Tā kā vienīgais variants, šķiet, paliek individuāli izgatavotie albumi :) lai veicas :)
Tas tiesa!
Jautājums bija "kur dabūt" nevis "ku jūs domājat".
es tavā vietā droši vien darītu tā: vai nu pasūtītu individuālu albūmu vai nu norirktu kādus 4-5 vienādus mazākus albūmus un sadalītu pa tiem fotografijas no kāzām, piemēram, atsevišķi līgavas gatavošanas, izpirkšanu, laulāšanas, pastaiga, bankets vai tml. Tādā veidā ir vieglāk atrast albūmus un albums nebūs pārāk smags. Saprotu, ka tev tā negribētos, bet tas tā - kā variants.
Es gan vēl neesmu saņēmusi visas bildes no mūsu kāzu fotogrāfa, kuras kopumā arī ir pāri par 1000, bet tās, kuras viņš mums iedeva, ir vienkārši ideālas, tāpēc domāju, ka arī pārējās nebūs sliktākas, un es gribēšu tās taustāmā veidā uzglabāt.
Piekrītu viedoklim, ka labāk tad pirkt vairākus mazākus albumus. Es domāju, ka mums viens varētu būt ar mākslas foto, bet otrs (cerams, ka pietiks ar vienu) - ar reportāžas bildēm.
Mums ar būs daudz bildītes....Bija divi fotogrāfi un savācās ap 1500 bildēm, neskaitot draugu un radu fočētās.... Redzēju lielājā Elkor plaza milzīgus albumus kāzu :), bet arī par diezgan smukām cenām.....:(
Kukainītis,
Kādas ir apm. cenas ELKOR PLAZA?
Bet mums ir gandrīz A4 formāta dažas bildes?vai tās var pirktajos albūmos ielikt?
Pirktais albums ne vienmēr nozīmē - albums ap plastikāta "kabatiņām". Man skaistāk šķiet stūrīšos salīmētas bildes ar zīdpapīra lapām pa vidu un tādā veidā bildes izmēram nav nozīmes - līmē kaut vai vienu pa visu lapu.