Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Info meitenēm, kas taisīs lentas mašīnām pašas!
Varbūt kādai noderēs informācija: šodien biju Abakhan Fabrikas audumu veikalā Rūpniecības 32b (pretī "Rimi" hipermārketam Pulkveža Brieža ielā 33a) un nopirku visu nepieciešamu lentu izgatavošanai pa baigi maziņu naudiņu: tīkliņaudumu, no ka bumbonus taisīt, cena1.55Ls kilogramā, nopirku vairākus gabalus pat nezinu cik daudz metrus, bet ļoti daudz - pilns liels maiss sanāca - un tikai 700 g, tātad latu ar santīmiem, un baltas mežģinu lentes ap 5 cm platumā pa 0.05Ls 1 metrs (šodien gan pēdēju dienu 50% atlaide mežģinu lentām, bet pat pa 10 santīmiem, tas manuprāt lēti).
Rezultātā lentītes uz mašīnām sanāks ap 0.15Ls gabalā :)
Paldies par info :)
A tur visiem audumiem 50% atlaide?
Audumiem bija tikai dažiem atlaides, bet īpaši nepētīju cik un kādiem, tad vēl tām lentēm, vēl visādiem aksesuāriem, gumijām...
līdz kuram datumiņam tur ir atlaides? :)
Paldies par info, ceru, ka izvēle tur liela, jo tur kur es pirku lentes man pietrūka ~15m. Nezināju ko lai dara, jo kāzas jau 6dien.:)
pārdevēja teica, ka lentēm atlaides šodien pēdējā diena! Bet bez atlaidēm tām arī cenas ir labas, par pārējām precēm nezinu!
Paldies par informāciju! :)
Paldies par info! Būs jābrauc izlūkos :)
Man lentes ir sapirktas, līdzīgas kā agrāk kaprona bantes, bet gaumīgas. Bet kā taisa tos pušķīšus? Es no šūšanas ni bum bum... Nopirku apmēram 1,5m uz 1 mašīnu, vajadzētu pietikt?
Man doma ir nopirkt visplatāko atlasa lentu
un aizskaru dekoratīvo lentu.
Pag gad, kad braucām uz kāzām tādas taisīju
Izskatījās super.
Nopirku Abakhan fabrikā lentītes - atlasa - skaitījās izbrāķētās (dažviet kāds krāsas punktiņš redzams) - 3m tikai 0.05Ls. Tā kā man vajadzēja vairākus tādus gabalus, tad lai nebūtu jārokās pa to kasti, kur dažādu krāsu lentītes saliktas par šo cenu - pārdevēja atnesa veselu čupu vēl nesagriezu lentīšu un mūsu priekšā sagrieza - varējām izvēlēties tās, kur nav pat ne mazākā brāķīša pazīmes :)
Ā, un par tiem pušķiem - var vienkārši ar diegu un adatu paņemt un savilkt galus bumbulīšos:)
ieveen, nebūs par smagu? Es domāju, manējie viesi brauks uz virs 100 un tās antenas tā tik vien tiks nolocītas, ka tik ne trauslākās nolauztas! Tie smagie pušķi tomēr baigi plīvo...
Es sēju pie spoguļa.
Man vēl jāatmet slinkums, jāatceras kam bija kura lenta , jāuzraksta vāridi un datumi.
Tad nu tādus tasīšu mūsu šīgada mazkāzām
Šovakar centīšos atrast un nofočēt
kur jums ir laiks veel shitaadas lietas pashaam taisiit!? :))
tanī audumu vietā Pulkv. Brieža ielā tiešām miljons audumu! :) Kāzām tur gan neko nemeklēju, bet noteikti var atrasties kas noderīgs.
Par lentītēm - tiešām iesaku izvēlēties vieglākas, jo - daudz dzirdēts par nolauztām antenām utt. :) Vējā un ātrumā (kaut vai 50km/h) smagums ir lielāks...
a cik tur laika, lai to visu izdarīt? :) - sagriezt lentas nepieciešamā garumā, sagriezt audumu bumboniem, savilkt to audumu ar adatu un diegu bumbonā un piesiet vai piešūt to pie lentas gala. Un izmaksas daudz daudz mazākas nekā pirkt visām mašīnām jau gatavus.
Kam kura lenta? Cik smalki! Cik esmu redzējusi, sien visi vienādas bantes, uz tām puscaurspīdīgām nav pat, kur uzrakstīt. Es arī došu vienkārši lentas, nekādus uzrakstus braucot tāpat neredzēs.
sis pats veikals ir ari biki aiz Bernu pasaules Lielgabalu ielaa!!