Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Linu maisiņi dāvaniņām
Sveikas, meitenes! Mēs esam iecerējuši katram kāzu viesim pie galda kartītes piesiet un tādējādi arī dāvināt linu maisiņu ar mūsu vārdiem un kāzu datumu, kurā iekšā sabērtas konfektītes un rieksti. Šobrīd meklēju i-netā, kur varētu šādus maisiņu iegādāties, daudz variantu nav, un arī ir ļoti dārgi (2,50 - 4 Ls). Varbūt jūs zināt, kur varētu iegādāties linu maisiņus izmērā ~10 cm X 15 cm vai 15 cm X 20 cm (var būr arī citadi izmēri, ja ir pieņemama cena).
varu palīdzēt ,raksti.
uzšūt nevar?
redzeeju kioskaa uz Matiisa un Kr.Barona stuura (pretii Beernu pasaulei), bija shkjiet zem lata 1 gab.
Es arī meklēju, kur varētu nopirkt pa saprātīgām cenām nelielus caurspīdīga auduma savelkamos maisiņus. Visur par vienu prasa ap 60 sant. Rēķinot uz 80 viesiem 48 Ls. Bišķi par dārgu, jo vēl klāt nāk iekšā liekamās šokolādītes.
Varbūt kādai no jums ir info, kur tādus dabūt? šūt pašai?
atbildēju privāti
iesaku šūt pašai! - tā būs vislētāk! - un ne nebūs pat 50 sant par gabalu un pat ne 40 vai 30 sant
bet vēl lētāk
pie tam tiesi tādā krāsā un tādā izmērā, kā pati vēlies!
man bija lina audums -- kas ir dārgāks un ja pareizi atceros izmaksas bija līdz 20 sant par vienu
šuvu pati un man tas aizņēma divus vakarus - neiespringstot
tik šujmašīna vajadzīga
Tepat forumā pie pērk/pārdod piedāvā dažādu krāsu tilla maisiņus.Pati arī no tās meitenes pirku priekš viesu dāvaniņām smukus sarkanus maisiņus pa 25 sant.
Izskraidot Rīgas veikalus bija tikai 2 veikali, kur varēja nopirkt 60 maisiņus, jo ziedu veikalos max.30 var dabūt, bet tā kā cenas bija oj, oj, oj, tad atradu šo variantu.
Kopā 60 viesiem par maisiņiem sanāca 15Ls.
Pati gatavoju šādus: http://davanas.jimdo.com/
Lēti mazie lina maisiņi ir tekstilfabrika.lv veikalā Barona ielā - tur ir arī lentes un mežģīnes, kā arī visādi lina izstrādājumi, piemēram apdrukāti maisiņi - lētāk, nekā visādos rokdarbnieku tirdziņos. Tāpat arī galdauti, priekšauti un citi izstrādājumi. Cenu ziņā ļoti izdevīga vieta, vienīgi nestrādā sestdienās.