Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Virtenes
Meitenes,an radusies probleema, vietaa kur svinam telpaa ir kolonnas 3m augstumaa, vajadzeetu izrotaat. Mekleeju kur var nopirkt kaadas papira virtenes,tip ka havajiesiem taadas bet nekur neredzu! Varbuut kaada zin,kur var nopirkt vai kadu alternatiivu puskjosanai.Negribaas ar ziediem njemties, ljoti dargi sanaak,arii meijas nee, tad nebuu vieas pasiem!!
var jau uztaisīt virtenes no uzolu zariņiem, domāju, ka dārgi tas nevarētu būt, ja pats taisa...
Ja ir iespēja kādam iepriekšējā vakarā dabūt trepes tad lēti sanāktu aptīt tām kolonām apkārt platas lentas ... tādās krāsās kādās paši vēlaties - baltas rozā zilas sarkanas utt.
Augšu piestipriniet ar skoču un tin tik riņķī.
Ļoti smuki izskatās.
Pati tā esmu taisījusi.
Lēti un ātri.
Lentas šūšanas piederumu veikalā var nopirkt sākot no 0.10 līdz 2 Ls metrā. Skatoties kādas gribat.
Ja nu gribās tieši papīra virtenes, tad tādas ir Rimi hypermārketos un Duni veikalos:)
Kolonas visādi citādi arī var greznot, salipinot sirsniņās ieliktus foto vai tamlīdzīgi.Tas stabu lielums var tieši noderēt.
Paldies par idejaam interesanti ar taam ozola lapaam,bet man kaadas 13 kolonnas jaizpuskjo =), par lentaam tagad esmu,jo duni veikalos nav tik garu paira virtenju!! Varbuut veel kadas idejas!???
Es pirku virtenes un papīra dekorus veikala "Dekori" Maximā. 1,50 katra maksāja. Adreses te www.dekori.lv
Ir arī MARITT Mūkusalas 41b - tā kā augu vītenes un vēl viss kaut kas....:)
Visāda veida virtenes piedāvā-"Zelta Apelsīns'',Kuldīgā,
Tiimarii, Rimi, Duni
Visi te teik aktīvi pacēluši vecu diskusiju :D Diskusijas autore taču jau ir apprecējusies 23.08.2008, tā kā viņai tās virtenes jau sen vairs nevajag ;)