Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Atrakciju balvas
Mīļās, līgavas!
Ko jūs pasniedzāt viesiem kā balvas dažādās atrakcijās? Nu ne jau pudeles, končas, bet ko intereantu, piem, atslēgu piekariņus u.c. sīkumus, kas būtu arī lēti, bet mīļi.
mums bija diplomi ielaminēti, vienā atrakcijā, gan uzvārētājs dabūja 5 litru pudeli ar brenguļu alu, gustava šokolādes figūriņas.
Mums bija smieklīgi nieciņi-muguras masažieris, saliekama salmu cepure, makaroni, kurpju tīrāmā švamme, DVD ar Tofiku, momentlīme utt. Nieciņi zem 1ls un tādi, lai izvelkot no maisa (uzvarētājs pats vilka ārā) būtu smieklīgi.
Mēs plānojam apdrukāt pildspalva par godu mūsu kāzām, kas būs forša balva kāzās un piemiņas velte:)
esmu bijusi vienas kazas, kur loterijas davanas bija diezgan 'tizlas' davanas, es, piemeram, par ziedotajiem 3Ls dabuju spaktellapstinu... biju dzili vilusies - ne jau ziedotas naudas del, jaunajam parim butu bijusi gatava ari tapat vienkarsi ziedot to naudinu, bet man lika vilties vedejmates pavirsa attieksme pret to visu, skatoties uz viesu loterija iegutajam davanam bija skaidrs, ka pirkts neskatoties un pedeja bridi...
es butu bijusi priecigaka iemest tos latinus skaista krajkasite, jo tad aizietu jaunajam parim
Meitenes!
Vai ir parādījušās kādas jaunas idejas šajā sakarā? Ar ko jūs domājat iepriecināt atrakciju uzvarētājus?
Mums, piem., ir doma par visādiem nieciņiem ar mūsu kāzu simboliku, datumu u.tml. Nu, nieciņi tas ir līdz 5 Ls...Atkarībā no atrakcijas bīstamības! :D
Uztaisiet konfekšu papīrīšus ar savu bildi un kāzu datumu pašas :) visvieglāk ir ietīt gotiņu končas,sanāk lēti un ļoti smuki :) var arī bez bildēm.Zinu ka tādas končas ir topā,man priekš kāzām ir bieži pasūtījumi :)
ES arī biju vienās kāzās, kur bija atraksciju balviņas sa[irktas par cenu 10-20 sant. Jāsaka godīgi - nekāda prieka. Nu kāda jēga saņemt balvā knaģus, jas pirkti Jyskā par pāris santīmiem? vai sērkociņu kastīti. Tad jau labāk kādu garšīgu konfekti saņemt vai šokolādīti, nevis tādu uz ātru roku nopirtu, nevienam nevajadzīgu lietu. Arī visādas romentiskas dāvaniņas ir forši saņemt - sirsniņu svecītes, atslēgu piekariņus utt.
Man balviņas taisīs kāzu vadītāja. Viņa rādīja paraudziņus nu ļoti skaisti. Glīti iesaiņota šokolādīte un kāds jauks nieciņš. Prieks tādu saņemt un jauki, ka par piemiņu paliks. Sanāks, laikam, ap 1 Ls viena dāvaniņa, bet tas nekas, jo visiem jau nevajag pa balviņai. Tikai tiem, kas kaut kur piedalās :o)
Tā kā labāk ieteiktu ko tādu vai arī ar kāzu simboliku, bet nevis visādus krāmus dot, kas pēc tam mētājas aizmirsti uz kāzu galda.
Starpcitu, man ļoti patīk tajā veikalā Bombongas, vai kā nu viņš skaitās, (tas, kurš ir Origo. Tur visādas konfektes uz kociņa un citādāki saldumi)ir tādas foršas šokolādes figūriņas kā biz-biz mārītes, bitītes utt. Tādu var kā balviņu vai arī klāt pielikt. Vēl Sky redzēju šādas figūriņas (zaķīšus, aitiņas, gailīšus) pa 6 vienā iepakojumā. itkā domāts lieldienām, bet nekādas olas tur nav virsū, tā kā var arī kāzās tādu aitiņu dāvināt vai zaķīti. Tās figūriņas ir tādas iepakotas folliju papīrītī un pielīmētas kartona galvas un ķepiņas.
man liekas, ka lielajiem kāzu viesiem ir jauki pasniegt dāvanās mazos šampīšus ar speciālo kāzu marķējumu :)
mazajiem kāzu viesiem nudien varētu patikt kādas gardas končas, starpcitu, doma par pašiem savu konfekšu papīrīti patīk, vienīgi jāpadomā kā labāk iesaiņot, jo negaršo man Gotiņas pašai, tādēļ negribas arī tās dāvināt viesiem :) bet gan jau izdomāsim kas un kā :)
vēl man ir doma, ka varētu arī mazos kalendārīšus sagatavot no mūsu kāzu dienas līdz viena gada kāzu jubilejai. Domāju, ka daudzi būtu priecīgi par tādu dāvaniņu.
Ja kāzām ir kāda tematika, tad balviņas "izriet" no tematikas. Ja tematikas nav, tad izcili, man lieka,s ja tas saistās ar kaut ko personīgu par šīm kāzām. Ja tam nav laika vai liekas par dārgu, tad var ņemt simpātiskus un vai interesantus nieciņus, tik tādi jāmeklē. Ko esmu likusi kā balviņas? Ir tādi komplektiņi - formiņas olu cepšanai, kur vienā komplektā ir 3 krāsainas formiņas, kas savietojas uz vienas pannas, esmu smuku mazu krāsainu dvielīšu komplektus dāvinājusi, kas skaisti paŗsieti ar banti, smukas, inčīgas pildspalvas tādas, kas pašas stāv uz galda, karsto dzērienu paliktņus, nu, niekus, bet tādus, kas noder.
mums kāzām vienīgā tematika ir krāsas :) un pie tām pieturēsimies arī balviņās ;) bet visādi citādi- variēsim :)))
Mums simbols taurentiņi un krāsas balta un zeltīta...Tas arī variēs balviņās..
Pastastiet ludzu kas jums tas bija par aktivitatem, kuras beigu beigas vareja iegut balvinas. ko likat darit.
Mums ar bija doma par visādiem nederīgiem sūdiņiem, bet ar domu, ak katram klāt ir smieklīga lietošanas pamācība
dažādas spēles un atrakcijas, ko rīko manā gadījumā draudzenes, kas organizē kāzas :)
un par balviņām sadomājām- būs mums šampīši ar savām etiķetēm un arī šokolādes ar mūsu papīriņu īpašo būs :)
Dorogie nevesti sovetuju vam posetititj bazu halis okolo spici,kupila tam ku4u nuznix podarkov,baza s4itaetsja optavaja i ceni nizkie,no esli pokupki s viwe 20 lat to i 4astnoe lico mozet zataritsja,tam na4inaja ot bizuterii kom4aja brelki wariki,ramki dlja foto i ku4a ku4a vsego,mne nado bilo okolo 40 prizov,svadba bolwaja,za 2 4asa vse kupila,zaplatila 30 lat,foto ramki na4inaja ot 36 santim,i es4e k tomuze na nizkie ceni es4e i skidki.uda4i.
Pašlaik Jāņa rozes grāmatnīcā ir akcija - grāmata par latu. Ir grāmatas, kuras nocenotas no 5ls un pat vairāk, manuprāt, ļoti laba un vērtīga balva! :)
tā kā mums kāzu svinības bija labu laiciņu pēc kāzām (mēnesi), kad bijām jau atgriezušies no ceļojuma, tad viesiem bijām sapirkuši un sataisījuši dāvaniņas apmeklētajās valstīs :)
Piemēram, daļa dāvaniņu bija mazajos organzas maisiņos sabērti akmentiņi no vienas fantastiskas pludmales, kurā bijām, savukārt klāt piesieta maza, pašu taisīta fotogrāfija ar šo pludmali un mazs vēlējumiņš.