Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Dekors!!!
Meitenes, lūdzu padalieties pieredzē, kā veidojāt to dekoru aiz jaunā pāra???Galīgi neesmu māksliniecisks cilvēciņš, pat nav domā kā lai tādu izveido!!!!
Un kā vispār rotājiet viesu namu???
Paldies!:)
vēl vari apskatīt citu meiteņu ieliktos kāzu aprakstus ar bildēm, tur var redzēt dažādus zāles noformējumus :)
Paldies! Es jau domāju ka tur traki viss viesu nams jāsapušķo!!!A laika ta trakām padarīšanām nav!!!:(
Jā, bet man jau vairāk interesē kā tos dekorus taisa!!!:)
Tur ir vairāki varianti. Florists var taisīt speciālu kompozīciju. Bet bieži iesaka apvienot jau kaut kur izmantotu elementu, rotājumu - piemēram ģimenes karogu, vimpeli. Vai arī - mašīnas pārsega rotājumu taisa kā piemēram sirdi no sizāļa un to pēc tam liek aiz jaunā pāra. Citi vedēji pin to lielo sirdi no vārpām, utt dabas augiem kā vārtus pie viesu nama - arī to pēc tam var kārt.
Smuku vienkārši realizējamu variantu redzēju draugu kāzās - no celtniecības putām bija izpūstas divu savijušos siržu kontūras un pēc tam ar sarkanu, zeltītu airesola krāsu nopūstas. Super vienkārši - nekas lieks. Bet efektīgi.
Mūsu Galma dzīrēm draugi bija radījuši speciālu gleznu... Gleznai pieskaņotas bija uztaisītas n-tās mazās sirsniņas, kuras bija izlīmētas pa visu viesu namu.
Mums bija apkārt visai telpai ozolzaru vītne, aiz muguras māsas zīmētā glezna...kā karikatūra...bija arī baloni deju zālē...:)
Paldies meitenes! Varbūt kāda var padalīsties kā īsti taisa tos dekorus, kur materialus nemt???
Lūdzu,vēl kāda? Vismaz kaut ko elementāru, vienalga ko!!!:)
Paldies meitenes, jūs tiešām palīdziet!! Nju jau radās pirmā ideja kas un kā!!!:)
Paldies:)
Jauki izskatās skaisti izlocīts viegls tills, kas piesprausts kopā ar ziediņiem.Viegli izlocīt un neprasa daudz laika:)
Man patīk ingretas dekors viesu namā, tiešam smuki. Labāk nedaudz un ar gaumi, nevis bezgaumīgi baloni, no papīra taisītas vītness utt, kad izskatas ka bērnu dzimšanas dienā.