Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Varbūt kāda kaut ko pārdod???
Man pašlaik trūkst cimdiņi un plīvurs, bet varbūt kādai tādas lietiņas stāv skapī nelietotas, nevajadzīgas un vēlaties pārdot...
Varbūt kādai kas cits aizķēries mājās - vairs nevajadzīgs...
Man ir jauni cimdiņi (šampanieša krāsā), taču bez pirkstiem, ar pērlītēm ap pirkstu, ja tādi der - padod ziņu:)
Pārdodu līgavas somiņu šampanieša / piena krāsā. Cena Ls 15.
Varu rīt ielikt bildi.
Diemžēl šampanieša krāsa neder - nepieciešama - balta. Bet varbūt kādai meitenei noder??? :)
Ieliec, lūdzu, somiņas bildi!
Pārdodu plīvuru - balts, 2 kārtas ar baltu maliņu un svarovski kristāliņiem. Raksti personīgi, ja interesē! Nosūtīšu bildes!
http://www.precos.lv/forum/?bid=257530&pid=1726983
Somiņas bildīte un pats sludinājums.
Vai tiešām neko nepārdodam?
domāju vēl ir laiks!!! Pagaidi pavasari, kad jau kādai šā gada līgaviņai kāzas būs aizmuguras, tad gan jau kut kas parādīsies!!! :)
Bet tev jau droši vien gribas visu laicīgi sagādāt, ne??? :)
vienkārši, vispirms apjautājos vai te kaut ko neandalē (varbūt kāda grib kaut ko pārdot, lai neaizņem vietu) un tad pa veikaliem, bet to ka ātrāk gribas - tas gan, jo kad nāks tuvāk, būs citi darbiņi darāmi.
:) Man interesētu plīvurs - tas ir snieglabts un ar ķemmīti? Un kāda summiņa? Cimdiņi gan neder, jo kleita ir balta ar sudraba izšuvumiem...
ja plīvurs balts ar ķemmīti, divas kārtas, 17.00 Ls
Varbūt padomā par plīvura šušanu pie šuvējas, jo es tā darīju un sanāca tiešām lēti. Plīvurim ir trīs kārtas un tāds pusgars (garums zem lāpstiņām), ar ķemmīti. Tiešām ļoti smuks. Maksāja 10 Ls. Apakšsvārkus arī šuvu pie šuvējas un sanāca krietni lētāk nekā salonā. Bet nezinu, kā pie citiem šuvējiem tā cena būs, mana šuvēja ir Talsu pusē.
Lieta tāda, ka man jau kleitiņa ir mājās un tagad meklēju plīvuru, bet lai pie šuvējas to gatavotu, man jānes kleita, jāparāda tās uzbūve, viņa meklēs audumu un taisīs. Es nemaz nezinu, vai tās ķemmes var nopirkt parastos veikalos, kuros pārdod audumus...
Nu, jā taisnība, kleita gan ir jāparāda šuvējai, lai var audumus saskaņot. Man kleita tika pirkta Rīgā un pārējais šūts pie šuvējas Talsos, un kleitas pārvadāšana nesagādāja problēmas.
ķemmītes var nopirkt parastos veikalos arī tirgū ir redzētas caurspīdīgās ķemmītes.
Es savu plīvuru šuvu pie šuvējas un samaksāju 4Ls. Audums gan bij manējais...
Plīvurs bij divās kārtās un gandrīz līdz ceļiem...
To meiteni atradu ss.lv :)
Tā ķemme plīvuram nemaz obligāti nav vajadzīga, man friziere pateica, ka būs jāārda nost...