Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kur var nopirkt šampanieša glāzes?
Sveikas. Vai kāda nezin kur pārdod šampanieša glāzes pa vienai gabalā? Mēs vēlamies nopirkt divas stikla glāzes ar dekoratīvu kājiņu, bet visur tikai komplektiņi no 6. Īpaši dārgas arī nevēlamies, jo pēc tam vēl nesīsim tajās veikt gravējumu. Dekoratīvā kājiņa domāta kaut kas līdzīgs pievienotajai bildītei :o)
Zinu, ka Alan Deko, Siena, Pierr, Stockmann utl veikalos ir iespējams nopirkt kaut vienu glāzi. Iesaku meklēt tur.
Njā, tie gan tādi baigi dārgie veikali, kur man viena glāze maksās tikpat cik Neldā 6 :D Bet nu jā, laikam ir vērts paskatīties :o)
Nē, muļķības, es sev nopirku tur dievīgas šampanieša glāzes ikdienas lietošanei un maksāja 2.50 viena, manuprāt - tas nav dārgi.
Maximā ir arī 2gab komplekti.
Es Maximā dabūju pie nocenotajām lietām 4gab kopmplektu ar baigo atlaidi, jo viena glāze saplēsta - rezultātā pērkot atlikušās 3 - vienas glāzes izmaksas bija ap 50sant.
Pašlaik Jelgavā Maximā redzētie 2gab (skatamies saviem vedamajiem) komplekti - viens taisni bija ar tādu ornomentālu, salīdzinoši garu kājiņu , kā tavā pēdējā bildē.
un vel- salons siena, rito
Rimi veikalā ir līdzīgas glāzes kā pirmā - ar to sirsninju, tikai tā sirsninja ir zemāk un glāzēm nav tik gara kājiņa! mēs paši arī tās nopirkām! 3,50 maksāja! vienīgais mīnus viņām, ka paņemot rokās var saprast ka tas nav stikls, bet kaut kas cits, jo ļoti vieglas , bet mēs padomājām, ka nevienam viņas nāv jāazitiek, m;es paši tikai no viņām dzersim! :) sanāca ietaupīt vismaz 35 ls, jo no sākuma gribējām glāzes apgleznot!
Kurā tieši veikalā no minētajiem tu nopirki?
Sev toreiz pirku Alan Deco, un pavisam nesen dāvanai iepirku glāzes the Pier veikalā un nesamaksāju vairāk par 2.50 par glāzi.
Mēs izmantojām Rimi akciju - par glāzēm. Man tās ļoti patīk - slaidas un tievas, bez rakstiem... Mums tās sanāca pa velti :D
Kur tāds the Pier atrodas? Pārējos veikalus es zinu.
http://www.alan.lv/lv/glas_tehn.htm?deko/glas4.htm
aptuvens ieskats klāstā ;)
the Pier viens veikals ir Stacijas Origo (otrajā stāvā, piebūves mājā)
Spices Home noteikti un, ja nemaldos arī Alfā, bet neesmu pārliecināta.
http://www.pier.lv/
Vairumtirdziecības bāzē- Gemoss -tur ir viss, ko vien sirds kāro :) visu var nopirkt vai iznomāt arī vienā eksemplārā.
Neatceros,bet pavisam nesen kaut kur redzēju tieši tās ar sirsniņu. Ja atcerēšos, kur - padošu ziņu. Iespējams, tas bija Dominas "Prismā". Vēl paskaties Stabu ielā Kāzu salonā - pagrabiņā (orientieris Stabu un Čaka ielu krustojums), tur bija super skaistas. Pa 2 komplektā.
Pievēršišu uzmanību, ja uziešu, padošu ziņu.
Kāds man bija piedāvājis 2 glāžu komplektu ar sirsniņām (ja nemaldos maksāja 6.60 Ls), ja vajag - mēģināšu uzzināt?