Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kur ceremonija, ja svinības Mālpilī?
Mīļās, labās :)
Gribēju jums pajautāt- kur, jūsuprāt, labāk noturēt ceremoniju, ja svinības paredzētas Mālpilī :) Interesē dzimtsarakstu nodaļas- vai kāda var padalīties, kā ir ar Teikas nodaļu? Varbūt kāda laulājusies pašā Mālpilī?
Zinu, ka dažas brauks no Siguldas, bet man godīgi sakot nav īstas apjausmas, cik tas ir tālu :D
Teikas zagss ir konveijers. Un interjers nav mainījies kopš iestādes atvēršanas.
Mālpilij Sigulda ir tuvākā lielā pilsēta.
ooo, bellydancer, mums vienā vietā svinības paredzētas :D vismaz šobrīd domājam, ka tās būs Silarozes, jo iepriekš plānotās vietas ir aizņemtas ;) Tad nu šo svētdien ceram aizbraukt uz Silarozēm ciemos :)
Un es kā reiz tikko aizsūtīju jautājumu Mālpils muižai, bet tad jau laikam būs jāņem vērā tavs ieteikums ;)
Par Teikas zagsu viss skaidrs, bet nekas cits tuvāk tai pusei Rīgā vairs nav, vai ne?
Un kā ar Mālpili? Nav kāda tur uz vietas laulājusies???
Ja tu vienosies ar Silarozēm, tad pēc tam padalīsimies iespaidos :o) Vispār man tur ļoti patika. Skaists viesu nams un jaunlaulāto numuriņš. Vienīgi ir šādi tādi mīnusiņi, kas nav pārdomāti, jo viesu nams darbojas tikai no decembra. Bet visā visumā cenas ir ļoti labas un piedāvājums labs. Mēs brauksim arī tajā zirgu pajūgā, ko viņi piedāvā :o)
Mālpilī arī ir zags, domes mājā. Siguldas dome(un arī zags) ir Siguldas pilī. Man pers. Siguldas zags nepatīk, tur tāda kolhoznieciska atmosfera-interjers, bet protams apkārtne smuka.
Izlasīju, ka Mālpils zagsā var tikai kādus 50 viesus uzņemt...man plānojas vairāk, tādēļ tad sanāk, ka nāktos laulāties Mālpils kultūras centra zālē... vai kāza zina, kā tur izskatās? man jau šķiet, ka varētu būt skaisti, ja iekārto, bet varbūt kāda tur jau laula'jusies?
tev kāds teica, ka ceremonija var notikt vienā no kultūras nama zālēm?
kādreiz dzīvoju m-pilī tapēc te tā prasu :o)
izlasīju internetā tikko :) neko nezinu, tādēļ prasu :D
vai esi bijusi Mālpils zagsā? Kā tev tur?
re kur atradu info :
"Mālpils pagasta dzimtsarakstu nodaļai ir laulību zāle, kurā var uzņemt līdz 50 viesiem. Lielām kāzām ir iespēja izmantot Mālpils kultūras nama apaļo zāli (līdz 250 viesiem), iepriekš vienojoties ar kultūras nama administrāciju. Vietējā nodeva par laulības ceremoniju 10LVL." (iekš www.malpils.lv)
No Siguldas līdz Mālpilij ir tikai 20km. Dzimtsarakstu nodaļas telpas tiešām nav pārāk lielas, bet ir iespēja ceremoniju taisīt kultūras nama pagalmā http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=225030990
Noformēju veidojām kopā ar mammu!