Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Redzēju tādus HobbySet, Timari ari ir,esmu pirkusi.
Timari? Khm, kaut kā neesmu tur ievērojusi neko tādu! Kurā tieši?
Un gribētos atrast izmērā līdz kādiem 20 cm
Personīgi es pirku Spicē. Viņi bija vairāki - paciņās. Nezinu, varbūt vairāk nav!
Spicē - kurā veikalā, Timari? ;)
Tāda tipa taureņus nevar sazīmēt uz krāsainas lapas, izgriezt un piekārt? Un tad var operēt ar lielumu, toni un akcentiem...
Piekrītu veta123, ka pats var šādus sagatavot, labi ne gluži tādus, ka bildītē, bet papīra gan var. Jo mums kāzās bija šādas galda kartes, kuras varētu arī mierīgi kārt pie gristiem :) Taurenīša formu uztaisīja draudzene un tad piemeklēju krāsas un papīru un pati printēju un griezu ārā.
pievienoju arī bildītes, kā tas izskatījās.
Es šo 6dien redzēju tādus "Duni" :)
Meklējot googlē šabloniņus, atradu visādus interesantus piemērus. laikam tiešām palikšu pie paštaisītiem papīra tauriņiem.
Dažas atrastās idejas. Varbūt kādam noder
un vēl miljoniem ideju googlee, uzrakstot - butterflies template
Es redzēju ļoti skaistus, greznus tauriņus, tādus palielus, zeltītus un ar akmentiņiem tauriņus t/c "Origo". Ejot iekšā no mikroautubusu pieturas puses, (taja galā, kur Tiimari), jadodas augšā uz 2.stavu, tur ir viens dizaina veikaliņš, un tur bija tie tauriņi. Ap 1.50/gab.
Tie tauriņi tādi palieli - viņus var izmantot kā tādus akcentus, nu varbū ne pie griestiem, bet pa kādam kaut kur pie sienām vai durvīm.... nu tā kaut kā.
Paldies, mums arī ļoti noderēs! ;)
Es biju šodien veikalā Centrex. Tur arī dažādas krāsas un izmēra dekoratīvie tauriņi. Cenas arī dažādas. Bet tur jābrauc ātri, jo veikals likvidējas. Atrodas Ulmaņa gatvē.
veikals MEGO-REDZEJU