Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Palīdziet e-buy atrast....
Meitenes palīdziet lūdzu ar linkiem e-buy atrast jūrnieku kreklus, vēlams no UK e-buy.... Vai arī dodiet padomu kā to izdarīt?
PALDIES!
.
amerikas ebay svītrainos daudz izmeta uz atslēgvārdiem sailor shirt - pamēģini arī pati iekš UK
Kāda bija UK e-buy adrese?
Gribētos lētāk.... jo daudzums būs liels! Šos saitus es arī atradu. Paldies! Tāpēc jautāju pēc e-buy, bet tur man saprašanas tā mazāk.
Soviet Naval SEAMAN VEST Sailor T-SHIRT Russian shirt
RUSSIAN CCCP SAILOR NAVY DIVERS STRIPED SPETSNAZ SHIRT
SOVIET RUSIAN NAVY SAILOR'S Paratroper STRIPED T-SHIRT
Paldies, mēģināšu izburties cauri.... ;-)
pēdējais varants gan bija tikpat dārgi, cik LV. Bet, starp citu - vairuma gadījumā nevien parasti tiek pielāgotas pasta pakalpojumu atlades, bet arī vajag runāt ar tirgotāju par atlaidi. Ir izdevies nokaulēt :)
Mjā.... gribētos lētak....
pameklē krievu saitos - esmu dzirdējusi, ka tur oriģinālos kreklus - "no armijas noliktavām sazagtos", varot par "kapeikām" dabūt.
Iesaku vēl pastaigāt pa makšķernieku un mednieku veikaliem, varbūt tur ir izdevīgāk par e-buy. Esmu arī redzējusi New Yorkerī
PALDIES!
Parunāšu vēl ar šuvēju....bet laikam tas arī lētāk nesanāk!
es tadus redzeju k-rauta pie darba apgerbiem ziema - ja nemaldos kaut kas ap 4 ls bija.
kads skaits tev nepieciesams un kada summina apmeram tam atveleta - varu paintereseties vienos apgerbu ievedejos - vai vini nevar kaut ko atvest...
vai var vel apgerbu vairumtirgotajos pameklet...
http://www.neoshop.lv/?module=products&product_id=29521&object_id=1685&language_id=1
rekur pa 5ls gb
Pati saproti, jo lētāk , jo labāk.... Skaits 17.gab.
K-Rautā apskatīšos...Paldies!
www.roi.lv, uzjautā..viņiem viskaut kas ir :)