Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Zeķes, zeķubikses
Sveikas, meitenes!
Vai kāda no jums nezin, kur Rīgā varētu nopirkt zeķes vai zeķubikses ziloņkaula jeb ivory tonī? Esmu lasījusi, ka tādas ir, bet neesmu nevienā zeķu un veļas veikalā pagaidām manījusi... visur tik baltas...
Aii, pat ja atradīsi ivory - tās nianses un toņi ir tik dažādi, varbūt pat nav vērts iespringt pārlieku uz konkrēto toni... tādas ivory pat grūti iedomāties, visas, kas nav baltas, man liekas, ka ir uz dzeltenīgo.Jāskatā skjau arī kā uz kājas izskatās, ar ādu kopā jau tik baltas varbūt vairs neizskatās.
Galerijā Centrs ir superīgs tieši zeķu, zeķbikšu veikals, kur es pirku sava ivory zeķes. Tikai neatceros īsti, kurā stāvā tas veikals, bet katrā gadījumā, ja Galerijā ieiet pa galveno ieeju - caur smaržu veikalu, tad patām trepēm braucot augšā, uzbraucot pareizajā stāvā, var redzēt to veikalu - tālumā it kā pretī trepēm.
Man bija Ivory - Donna BC.
ja ir mazliet uz dzeltenīgu, tas man der... kleitai tāds piena balts tonis un pati esmu izteikti balta, tāpēc arī gribas to ivory, nevis tīri balto...
Došos medībās uz Galeriju Centrs... Donnā BC nebija...
Es esmu nopirkusi ivory zeķes, bet tgd sāku domāt, ka iespējams vilkšu kādas ādas krāsā, jo sāku šaubīties, vai labi izskatīšos un jutīšos baltās zeķēs, jo kā zinu baltā krāsa "piedod apjomu". Īstenībā vēl neesmu tās zeķes laikojusi, tāpēc domāju, ka, kad kleita man būs mājās, tad arī laikošos un izlemšu par tām zeķu krāsām :)
man lielā mērā krāsas izvēle atkarīga no kleitas... lieta tāda, ka laikojot atklāju, ka balta apakšveļa spīd cauri, tagad jāpērk šampanieša krāsas... tāpat arī domāju par zeķēm... uz manas ādas tas ivory neizcelsies, belts gan... tā ka - jāvelk un jāskatās, ko mana kleita pacieš un ko ne...
Labi ir tām, kas kleitām šuj, vismaz var pa veikaliem ar auduma gabaliņu pastaigāt. Man kleita nopirkta un neko.. ar visu pačku apkārt neskriešu (giggle) domāju, ka beigās man mājās būs vismaz 4-5 pāri dažādu toņu zeķu :D:D:D
tā vien šķiet, ka man būs tāpat... :D
:) Man ir tieši tas pats... Esmu vienas nopirkusi, BET - nav riktīgās... bišk tonīts pa tumšu - lai gan ir piena baltās (laikam tad vairāk šampanieša krāsa).. un mežģīņraksts - tomēr kleitiņai neiet klāt.... Esmu jaunu zeķu meklējumos - lai gan šo to esmu jau noskatījusies... ;)
Es nopirku Spicē (tikai aizmirsu kā sauc to apakšveļas veicīti)... man arī ir šampanieša krāsas kleita, kura vēl ir pie šuvējas...tagad sāku baidīties, ka zeķu tonis neies kopā ar kleitu:(
Hmm, Donna BC veikalos laikam labākais skatīties vai ne? Biju Dominā, izstaigāju, bet neko natradu :(
varēsim rīkot zeķu tirgu :D
Es tā kā plānoju vēl tikai vienu - galīgo pāri zeķu nopirkt un vairāk nemeklēt... Savādāk - skapis būs pilns ar "bēšas" krāsas zēķēm, kuras nekur tā īsti nemaz nevarēšu uzvilkt! Tāpēc esmu nolēmusi pirkt bez rakstiem, ar platu skaistu mežģīni "panna" krāsas zeļes. Un pie tā arī palikt! :)
ā, vēl par Donnu BC... man šīm zeķēm īsti nepatīk silikona maliņa... spiež un kaut kā neērti... bet tā kā vajag visai dienai, tad ērtums ir ļooooti svarīgs
Es nopirku adas krasa zekes, bet saku domat, ka man ari gribas ko interesantu, jo adas krasas zekes - ta ir tada ka ikdiena. Bet baltas ar mezginiti - odzina!
Ja sniega baltās der pie kleitiņas (toņu ziņā), tad veikalos ir ļoti plaša izvēle baltām mežģīnainām zeķēm... tiešām burvīgas... bet tā kā man kleitiņa ir ivory tonī, un arī veļiņa - piena baltā tonītī, tad baltās zeķes man nederēs... ne tikai kontrastēs ar kleitu, bet arī ar veļiņu, kas tomēr nav maznozīmīgi... :)
Kleitiņa, veļiņa ... nu kā maza meitene runā:D
Man arī nepiestāvēja pie kleitas un kurpēm nopirktās baltās-ivory zeķes. Tad bija jāņem parastas zeķes, bet gaišākas kā ādas tonis un ar spīdumiņu...un bija Ok. Tā kā nav jau teikts ka vienmēr un visām kājām piestāv tās baltās, ar mežģīni. Jo kad tās te zeķes nav kājās, viņas vispār izskatās parastas brūnas zeķes!