Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Sveces, salvetes u.c.sīkumi kāzām
Sveikas, meitenes! Mūsu kāzu svinības notiks Daugavpils rajonā, tāpēc man liekas ne visai prātīgi vest visādus sīkumus no Rīgas, jo Rīgā dzīvoju tikai es un vest ar vilcienu visu ko man galīgi negribās. Varbūt kāda no Daugavpils esošajām un topošajām līgaviņām un sieviņām zin, kur varētu iegādāties pa lētākām naudiņām:
1) Vienreizējās lietošanas galdautus baltā krāsā
2) Papīra salvetes
3) Vienreizējās lietošanas traukus (šampaniesa glāzes, paplates, parastās glāzes)
4) Galda sveces un svečturus
5) Dārza sveces
6) Viesu grāmatas
7) Mičošanās piederumus (priekšautiņu, aubīti vai lakatiņu, vīriešu hūtes)
8) Baltās lentes mašīnām
Tas laikam uz doto brīdi viss, kas mani interesē. Paldies jau iepriekš par atbildēm!!! ")
njā... laikam nav te daudz līgaviņu no mūsu puses...
*tad mainīšu jautājumu! ;) kur to visu varētu meklēt Rīgā par pēc iespējas zemākām cenām?
Visu kas attiecas uz traukiem, galdautiem, svecēm utt domāju vislabāk un vislētāk pirkt bāzēs, piemēram, Gemoss un Arkolat bāzes uz Mūkusalas ielas. Baltās lentas ļoti lēti var dabūt uz Rūpniecības ielas, pretī Rimi, neatceros kā to veikalu sauc, bet tas ir šušanas piederumu veikals, vēl tur visādus nieciņus var atrast.
Arkolat bāzē. Viņiem mazumtirdzniecības zāle atvērta sestdienas no 10-16. Esmu bijusi - izvēle visādām lietiņām ļoti plaša. Viss, kas Rito t.sk. trauki, bet daudz lētak.
vai Arkolat bāzē nebija tā, ka iepirkties tur varēja tikai juridiskās personas? vai sestdienās arī privāt personas var?
Cik dzirdēts, tad darba dienas var tikai juridiskas, brīvdienas fiziskās. Pati, ja nemaldos ar reiz biju brivdienā. Var jau viņiem uzzvanīt un pārjautāt.
super! gadījumā nezini, vai tur ir arī vienreizējās lietošanas galdauti, papīra salvetes?
Hmm, manuprāt bija, manos plānos ir atrast tur daudz daudz sveces un citus sīkumus, iespējams šo sestdien aizbrauksim izlūkos. :)
http://www.arkolat.lv
http://www.gemoss.lv/
žēl tikai, ka cenas nav norādītas tajās mājas lapās. varbūt padalīsies ar info, ja aizbrauksi brīvdienās? interesē cenas arī svecēm. pagaidām izdevīgākais šķiet BalticCandles Dobelē, bet nu tas galīgi nav pa ceļam?
*kā ir ar mičošanas piederumiem? kur ir doma pirkt?
ok, ja aizbrauksim, tad padalīšo ar info :)
Mičošanas piederumi - tos domāju, sarūpēs vedēji :) Gribās tomēr pārsteigumu :) Katrā ziņā pati ne īpaši vēlos aubi ar priekšautu...lai ir, kas neparastāks. Vedēji ir informēti par velmēm, atliek tikai gaidīt :)
skaidrīte! man no vienas puses ar' gribējās kko savādāku, bet tad izdomāju, ka skaistāk būs sarīkot to pēc tradīcijām. man tas šķiet tā - nopietnāk. :)
Visādu veidu sveces, svečturus un vēl visādus dekoretīvus elementus mēs nopirkām Maritt bāzē Mūkusalas ielā! ;)
tās bāzes mājas lapu pētīju ļoti cītīgi, atradu arī mums piemērotās lietas, bet... bet neatradu cenas. kādas tās ir?
Kad aizbraucām uz turieni, tad atklājām, ka pie katras preces ir norādīta vairumtirdzniecības cena un mazumtirdzniecības cena! Loģiski, ka vairumā pērkot, cena ir daudz patīkamāka! Bet arī mazumā cenas ir ok...tikai....mūs paķēra izbrīns, jo veicot apmaksu, sanāca tādas cenas kā tās, kas vairumā norādītas, lai arī dažas preces ņēmām tikai pa 1 gab. :)
Nu nez...mums paveicās vai kā... var jau uzzvanī viņiem to noskaidrot! ;) Bet kopumā bijām apmierināti, jo tur atradām gandrīz visu, ko meklējām! :)
Veiksmi! :)
ok, paldies par info!!! apskatīšos cenas tepat uz vietas un tad, kad braukšu uz Rīgu, noteikti arī uz Mūkusalas ielas iegriezīšos, lai cenas salīdzinātu un varbūt arī šo to iegādātos! :) kaut jau pavisam nedaudz, bet laiks vēl ir! :)
Duni bāzē Mūkusalas ielā PIEKTDIENĀS apkalpo arī fiziskas personas un tur ir VISS, kā arī tas ir par gandrīz 50% lētāks, nekā Duni veikalos.
Visu tev nepieciešamo var atrast Depo, Solo, Ditton namā, Maximā + Valdā.... Uztaisi vienu riktīgu šopingu un izej cauri veikaliem... Tas pat sagāda baudu...
Paldies par padomu! Tagad sagaidīšu savu vīrieti no darba un brauksim čekot, kādas ir cenas Depo un ko tur no visa mums nepieciešamā varam dabūt. Vienkārši es ik pa laikam studiju dēļ esmu arī Rīgā, tāpēc, ja kaut kas tur ir lētāk (augstāk minētajās bāzēs), esmu ar mieru arī vest... Lai tik naudiņu ietaupīt kaut vai uz sīkumiem... :( piem. Valdā es neko īpaši lētu neesmu redzējusi. Vai arī slikti esmu skatījusies! ;)
šodien bijām gan Arkolat bāze, gan Gemoss... un jasaka atklāti,ka Gemoss mums patika labāk un arī cenas bija zemākas kā Arkolat. Piem., meklējam šampja glāzes pie beznīcas, jāsaka, ka par plastmasas neesmu sajusmā, tomēr īret vai pirkt īstas stikla, bišķit par dārgu sanāk. Nu lūk. Arkolat bāze vienīgais variants, ko piedāvaja no plastmasas maksāja ap 1,40! par glāzi vai arī lētākas, bet tās iepakojumā 200gb :) Tad aptuveni par 1.40 piedāvāja stikla, kuras var dauzīt uz nebēdu, jo neplīst (mums nodemonstrēja dauzot pret plauktiem). Arkolat nopirkām sveces baznīcai 40 gb un salvetes. Savukārt tuvējā Gemoss - dabūjām cerētās šampja glāzes par 0,74 Ls - 6gb. Līdz ar to, uz mūsu viesu skaitu samaksājam aptuveni 5 ls -nebūs jābaidās, ka kaut kas saplīsis, pazudīs utt. Paskatījos arī to, cik maksā sveces Gemoss, un līdzīgas kā Arkolat maksāja par 0,20Ls lētāk. īsi sakot, man vairāk simpatizēja Gemoss - plašāka izvēle - salvetēm, salmiņiem, bija pat kokteiļu taisāmie sīrupi, garšvielas tortēm, zupām un gaļām, trauki utt.
Depo nopirku visu izpirkumam - groziņus, skaistus akmentiņus, mazus dekoratīvus maisiņus, sveces, pakalājiņu utt. Man bija austrumu tipa izpirkums.
Valdā - tortes figūriņu, sveci dzimtsarakstu nodaļai.
Maximā par lētu cenu vienreizējās glāzes.
Dittonā - jaunlaulāto glāzes, bantes utt.
Visur viss ir atrodams...
tieši tā! :) kas meklē, tas vienmēr atrod! esmu jau arī šo to noskatījusies Depo un Dittonā, kā arī tajā HobbySet veikaliņā (neatceros tikai, kā sauc to ielu, uz kuras tas atrodas).
*starp citu, scorpio20, gadījumā nezinu, kur D-pilī gravē uz piekaramās slēdzenes un cik tas maksā?