Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kur nopirkt akmentiņus/kristāliņus, ko var uzlīmēt uz ielūguma?
Es uz saviem ielugumiem limeeju swarowsi krisalinjus,nopirku vinjus Tallinas ielaa swerowski veikalinjsh tur liela izveele un cenas atkarigas gan no ta vai tie ir ar gludekli limejamie kristalinji vai parasti cenas sakot no pus santiima par vienu un augstaak....Bet uzlimejot uz ieluuguma izskataas vienkarshi dievigi!!!
Es ari no sirds iesaku Swarowski veikalu Tallinas iela!!!! :) Loti pienemamas cenas un milziga izvele!!!! :)
Es arī parasti iepērkos un uz ielūgumiem līmēju swarovski, pirku uz Tallinas ielas :)
Es to noteikti darītu - t.i pirktu ebay - ātri, kvalitatīvi un galvenais lēti:)
čaka un ģertrūdes krustojumā šūšanas piederumu veikalā
Swarovski nav dārgi.Cilvēks izdzirdot vārdu Swarovski uzreiz nodoma, oo,cik kruti, drosi vien dargs, bet patiesībā tā nav. Es saviem ieūgumiem iztēreju labi ja Ls 2,50, ta kā domaju, ka tas nav dārgi :) Bruļiki, kas ir šūšanas piederumu veikalos pirmkārt nespīd un otrkārt viņi mēdz būtu dārgaki par iepriekšminētajiem kristāliem :)
Tallinas ielas veikaliņš ar Swarowski kristāliem! Šķiet, uz stūra ar Barona ielu (? moš kļūdos..) Krāsas kādas tik vien var iedomāties, arī akmentiņu izmēri. Ir arī tādi pašlīmējošie, un cenas ļoti zemas. Es pat nobrīnījos, jo vajadzēja atjaunot divus pazudušos kristāliņus savam gredzenam - par visu ielikšanu un kristāliem samaksāju 50 santīmus. Hmmm, uzreiz sāku rēķināt, kāds tad bija veikala uzcenojums gredzenam, kad to mīļotais pirka :)
Kāda precīzi sanāk adrese šim veikalam? :)
šķiet Tallinas 40. No ārpuses pavisam necils, jākāpj pa tādām mazām kāpnītēm uz augšu.
Tallinas iela 40/2, Talr. 67316262