Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Par šlipsi!
Lūdzu, meitenes, Jūsu padomus, kur es varētu iegādāties puisim šampanieša krāsas kaklasaiti, bez raksta, bez izšuvumiem, no nedaudz spīdīga auduma? Esmu jau zvanījusi uz dažiem kāzu saloniem, jo diemžēl nekādi nesanak paspēt visus izskraidīt, bet tajos puišiem domātās lietiņas piedāvājot komplektos, piemēram šlipsi kopā ar vesti...
Pateicos jau iepriekš, ja varēsiet palīdzēt!
Nesen vēl Tukumā manīju - dažādās krāsās, vienkrāsainas satīna šlipses, 5 Ls, veikals Vikonts laikam:)
Redzēju tur, kur pirkām uzvalku. Rīga plaza veikalā Sunset suits. Negarantēju gan, ka bija tieši šampanieša krāsa. Varbūt vairāk uz zelta pusi, bet varbūt vari viņiem uzzvanīt un pajautāt.
Paskaties kaut vai Spicē veikalos kur ir vīriešu apģērbi, domāju, ka gan jau kaut ko atradīsi. Piemēram Baltman..
Mīļš paldies, Jums, meitenes!:)
Var piemeklēt audumu un uzšūt.
http://www.nordictekstils.lv/
Rīgā - Klijānu ielā - it kā vairumtirdzniecība, bet tantītes pa skaidru naudu visu ar dod - cipari - kā poļu tirgū un izvēle ļoti plaša - krekli, džemperi, kaklasaites :) - nu kvalitāte nav protams franču zīds, bet ir ok - nopirku savējam smuku džemperi - maļu veļasmašīnā jau pusgadu - neka snav ne savēlies, ne izstiepies - un nopirku pa 8Ls
http://www.nordictekstils.lv/ru/man_clothes_polo - sitada veida - bet ne tik raibu - divas krāsas ir - gaisi zaļu ar bēšu.
WOW, par tādu bāzīti nezināju, noteikti aizbraukšu. Manam puisim jau skapis kliedz pēc jaunām drēbītēm:) Paldies!:)
Diezgan daudz ir Dominā, veicītī pie Prizmas uz viena stūra, tāds mazs veikaliņš tieši ar šlipsēm, krekliem, siksnām un visādiem citādiem niekiem vīriešiem. Mēs tur pirkām.
Redzēju Riga Plaza. Neatceros, kā saucas veikals, bet otrā stāvā gandrīz virs Sunset Suits. :)
Sunset suit esi skatījusies?, tur pagājušo gad bija.
Dressmann tagad ir visdažādāko krāsu gammas bez rakstiem.
mēs ar Sunseit Suit pirkām uzvalku :)))))))))))) bet labi, tas nav par tēmu....
par šlipsi- zinu, k a manai draudzenei pērn bija tieši tāda pati problēma un viņa beigās atrada ja nemaldos Molā... tur esot kaut kāds veikaliņš, kur milzum daudz šlipšu... es gan nepateikšu tieši kā to sauc, bet ja ir nepieciešams, gan jau paši atradīsiet :)
Kādā krāsā nopirkāt?
Mēs domājam šūt!! tas ir tik vienkārši un super, ka pats var izvēlēties krāsu utt.
Vakar bijām Sunset Suits Rīga Plaza un arī tajā pat veikalā Spicē, tur bija šampanieša krāsas šlipse.
esmu jaut kaut kur minejusi, ka vidēji gaiši pelēku :)
Šlipses vēl var paskatīties arī centraltirgū :) tur esmu redzējusi daudz dažādu...
Sunset suits veikalā Rīga Plaza var paskatīties. Tākā man šamapaniešu krāsas kleita, tad līgavainis tur devās lūkoties pēc šamp.krāsas lakata. Uz vietas nebija, bet varēja pasūtīt. Caur 1188 var dabūt veikala nr. un sazināties ar viņiem. Veiksmi meklējumos!