Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Viesu grāmata.
Meitenes palīgā !!!
Esmu apskrējusi vai pusi Rīgas, ieskaitot Ošiņa veikalu un nekur nevaru dabūt baltos toņos viesu grāmatu. Man pat piedāvā MELNU - kāzām !!! ārprāts !!
Man arī derētu bez nekādiem šikajiem vākiem, es ļoti labi tiktu pati ar noformēšanu galā, bet nav jau ko noformēt, viss pārdodas gatavs un galīgi neder.
:) Bija te kaut kādi interneta veikali... neatceros adresi
Nopirku nesen Tiimari pa kkur 5 Ls, baigi smuko - taadu baltu ar romantisku sirsninju uz vaaka. Nu ljoti atbilstoshu kaazaam :))
Es nopirku tādu šampanieša krāsā ar rozā puķītēm-"Valters un Rapa grāmatnīcā" tur bija vairākas un citas krāsas arī bija.Pa k-kādiem 8 ls cik atceros.
''purpurs'' papīrlietas meistara iela 5, var iegādāties ļoti gaumīgas kvalitatīvas viesu grāmatas dažādās krāsās uz vietas ar kaut kādu lāzeru viņi piedāvā uzdrukāt tekstu uz vāka, arī materiāli vākiem tur ir dažādi, vispār es biju patīkami pārsteigta cik stilīgas lietiņas tur var iegādāties, bet šķiet arī cena bija atbilstoša...
Varu piedāvāt manis izgatavotās viesu grāmatas. Ja vajag ļoti steidzami,tad man ir vairākas grāmatas jau gatavas.Ja nav tik steidzami,varu izgatavot pēc pasūtījuma.
Aija no "Aijas darbnīcas" :)
hi hiii, forsha viesu gramata!!!
Man ar riktīgi patīk! :)