Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Mašīnu lentas viesiem
Lūdzu izpalīdziet ar info, kur var iegādāties lentas viesu mašīnām, gribētos ne parastas baltas lentas,bet arī lai kaut kas vairāk vējā plīvo, tās varētu būt tās sienamās ar pušķiem lentas galos,bet tādiem nelieliem.
Kur tādas varētu iegādāties?
Varbūt kāds var izpalīdzēt ar tādu sašūdināšanu?
Paldies!
Paskaties Timari veikalos (man liekas, ka tads bija nosaukums) tur ir dažādas lentas, bantes...
tadas lentas es redzēju centr. tīrgu
kur apmēram centrāltirgū var tādas meklēt?
centrāltirģu lentas ar pušķiem galā ir pie tuneļa uz dzelzceļa staciju pirmajā rindā aiz mākslīgajām puķēm.
Es savukārt savējime viesiem sataisīju banti ar galiem galiem ko pārsēju ar baltu un rozā dācanu lentu arī ar pagafiem galiem un būs jāsien pie spoguļa mašīnai. Atlasa lentas platums ir 9 cm es gan tās sūtiju e-bay un skaitās riktīgās auto lentas jo neārdās tā kā parastās atlasa lentas.
Man palika pāri no apalšsvārkiem tas stingrais tils. Tilu es domāju sagriezt ap 7 cm garām strēmelēm un sasiet no trīs šādiem gabaliem pušķīti, tos savukārt ar pastu baltu dāvanu lentīti piesiet pie baltajām atlasa lentēm, mazās lentītes galus atstāt brīvus, lai var piesiet pie spoguļiem, antenām utt.
laikam man arī vajadzēs mēģināt pašai kaut ko meisterot,ja neatradīšu gatavus, jo tos lielos, spīdīgos bumbuļus galos arī negribās..
es ar to bumbuļus negrinu, tādēļ ideja radās no dāvanu pušķa! :)
meitenes ja runā par tilla lentām neiesaku no pieredzes tās vējā savērpjas un paliek pavisam īsiņas itīpaši ja vēl galā tike kas piestiprināts.
Mans apakšvārku tils ir tāds ciets, stingrs un tas materiāls līdzīgs kā veikalos liek uz alko pudelēm
A varbūt, ka tas nav tils nezinu īsti, bet it kā tila apkšvārki!!! :D
Mūrija - nojaušu par ko tu runā. Bet joka pēc nogriez un pamēģini vienu lentu pie pašu mašīnas iepriekš, pirms taisi visas pārējās. Respektīvi, kāda lentīte izskatās pēc braukšanas pa vēju.
Vienās kāzās mums izdalīja šādas stingra tilla lentas - pirmajā pieturvietā visiem bija jau saskrullējušās skumjā tūtiņā. Tāpēc labāk pārbaudi.
es taisiju kuplu tādu kā banti (parasti kaut kas līdzīgu taisa, kad iesaiņo dāvanas ) no platas, baltas dāvanas iesaiņojuma lentes (ne auduma un jāskatas lai no abam pusem būtu balta).
meitenes tieši kā Knope teica, ka vajag ismēģināt es savu izmēģināju Salaspils - Jelgava - Salaspils un manējās lentas neattārdijās vienīgi tikai dāvanu lentiņa istiepās garāka :)
Hmmm būs laikam tiešām jāpamēģina!
Pēc kaujas visi gudri :) Tāpēc stāstu par kļūdām, lai vismaz citas var neuzkāpt uz tā paša grābekļa:) Es, protams, savējās pagājušo gadu neizmēģināju - neienāca prātā, ka vajadzētu. Mums kopā bija sasieta šaura šifona-kaprona lentīte ar zeltītām brokāta maliņām, un otra 5mm šaura, stingra zeltīta brokāta lentīte. Tā vieglā šifonīgā "uzvedās labi". Bet brokāta pēc pārbraucieniem atgādināja īsu spirālīti.
Ja ir tuvumā torņkalnam, tad ļoti liela un plaša izvēle ir veikalā "Lenta"! Tur vienmēr ,cik zinu, pazīstmie apkārt, kas precas iepērk lentiņas dažādos toņos.. :) Re, kur arī adresīte - Jelgavas 68/72
Ceru, ka noderēs.. :)
Santas norādītajā veikaliņā var nopirkt fantastiskas lina mežģīnes mičošanas utt atribūtikai.
http://www.lenta12.lv/lv/index.html
Jap, es arī minētajā vekaliņā ļoti labi iepirkos - izvēle tiešām ir ļoti liela! Nopirku gan balto lenti viesu mašīnām (50 m rullis - ap 13 Ls), gan piemeklēju vajdzīgo zilo toni mežģīnēm, kuras piešuvu dvielītim un tāda paša auduma maisiņam, kur bērām šķīvja lauskas, gan sapirkos visādu krāsu un auduma lentītes grozu, glāžu un citu lietu dekorēšanai.