FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Kleita ar atkailinātu muguru

15.06.09. 21:15

Meitenes, man atkal nepieciešama Jūsu palīdzība!Lieta tāda-manai kāzu kleitai nav korsete, bet gan atkailināta muguras daļa. Sākumā domāju, ka krūšturi nevajadzēs, jo kleita ir pieguļoša, bet tagad sāk likties, ka vajag. Pirmskāzu stresa dēļ manis palicis drusku mazāk..:)Vai nezinat, kur Latvijā var nopirkt tā saucamās backless bustier korsetes(nezinu, kā latviski) - korsete ar atkailinātu muguras daļu?Esmu bijusi vairākos veļas veikalos Rīgā-visur pārdevējas rausta plecus:(

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
runcux 15.06.09. 21:26 | Kāzu datums: 18.07.2009

Parastais silikona krūšturis - bez lencēm un aizdares, tikai ar bļodiņām tev neder?! Cik zinu, vidēji par 20ls var iegādāties:) praksē gan pati neesmu pārbaudījusi, bet dzirdētās atsauksmes pozitīvas:))

15.06.09. 21:28

Kleitas aizmugure tāda..

15.06.09. 21:30

Zini, es mēģināju to silikona uzparikti-bet kaut kā nejutos ērti-droši vien jāpierod;)

Knope 15.06.09. 21:33 | Kāzu datums: 26.07.2008

Es pasūtīju no ASV tās pašlīmējošās, palielienošās silikona bļodiņas! Perfekti! Pašapziņa par 200% uzlabojas. Var valkāt zem t-krekliem, plikajiem topiņiem utt. Pat uz pieskārieniem nevar pateikt, ka kaut kas mākslīgs uzvilkts. Liekas, ka dabīgi tik formīgas krūtis - jo neredz arī nevienu lencīti utt, kas vedinātu par domām par polsterkrūšturi.
Tur labi. Esmu izdejojusies visu nakti ballītēs. Pat pie zināma "svīduma" pakāpes nost nelīp un stāv, kur pielipināti.
Vienīgi - noteikti jāatcera, ka nedrīkst nekādā gadījumā lietot nekādus ķermeņa krēmus vai losjonus pirms tam. Ādai uz krūtīm jābūt pilnībā tīrai. Savādāk gan var sanākt nepatīkami kuriozi. Es aizmirsos un solārijā sasmērējos ar krēmiņu. Pēc tam knapi tiku līdz mašīnai, jo "pupi" nokrituši līdz jostas vietai...
Vēl no ASV esmu pasūtījusi modelējošo krūšturi, kuram nāk līdzi lence, ko aiztaisa ap vidukli, nevis mums ierastajā krūšu augstumā. Līdz ar to speciāli domāts atkailinātajām mugurām.
Pieļauju, ka Latvijā arī var ko līdzīgu pameklēt.

15.06.09. 21:40

Paldies par idejām! Es tikai mazliet baidos, ka līdz 4. jūlijam var neatnākt no ārzemēm, jo Jāņi pa vidu, kas viss apstāsies LV pusē;)

kaamitis 15.06.09. 21:42 | Kāzu datums: 07.08.2009

sūti no Anglijas, ja tur atrodi vajadzīgo, no UK man parasti viss pienācis 5 darba dienu laikā! ;)

r
runcux 15.06.09. 21:44 | Kāzu datums: 18.07.2009

Apskatīju tavu kleitiņu - skaista:) Gribēju tik pajautāt, redzot šlepites garumu - tev viņu paredzēts arī atspraust (uzspraust) vai staigāsi esošā garumā??!!:) jautāju, jo manai kleitai šlepe ir garāka un paredzēta podziņa aizmugurē. Kad šuvējai ieteicos, ka varbūt tomēr jātaisa īsāka tā šlepe, viņa diezgan skaļi protestēja, ka nebūšot nekāda skata:) vēl jo vairāk, ja gribētu arī to mazo šlepes daļu uzspraust:) tādā gadījumā viņa teica, ka neesot jēga tur vispār kaut ko atspraust... nu ceru, ka domu saprati?:D

r
runcux 15.06.09. 21:45 | Kāzu datums: 18.07.2009

āāā - domāju, ka kleita tev jau skapī:):):)

Knope 15.06.09. 21:50 | Kāzu datums: 26.07.2008
15.06.09. 21:53

Kleita jau pāris mēnešu man skapī!:)ieliku šo bildi, jo te var labi redzēt, kāda ir aizmugure;) Zini, es izmēģināju, kā ir pārvietoties ar to šlepi-nemaz netraucēja.Es kaut kā intuitīvi savācu to kleitu, kad kāpos atpakaļ, tā kā problēmām nevajadzētu būt. Bez tam kleitai ir 3 auduma kārtas, bet šlepe ir tikai viena kārta, tāpēc tā "iet līdzi", kad pagriežas.

r
runcux 15.06.09. 21:57 | Kāzu datums: 18.07.2009

Jā, tad jau viss ok tev ar kleitu:) Man zagsā tomēr būs jāpamokās, jo tad jau ar atspraustu šlepi nestāvēšu:D Kleitai apakšmalā tāda stingra lentīte nošūta, varbūt tiešām jāņem nost, lai nav tas smagums un stīvums?!:)

r
runcux 15.06.09. 21:59 | Kāzu datums: 18.07.2009

Paldies par informāciju:) tiešām netradicionāli risinājumi, kādus pie mums grūti būtu atrast (lai neteiktu - neiespējami:( ):)

15.06.09. 22:02

Izmeginat jau var visadi!Varbut Tavai kleitai ta lentite vajadziga?Mani vairak uztrauc,ka uzslaucisu visu Brivdabas muzeju ar savu slepi..:)

15.06.09. 22:06

Paldies Tev!Es pirms tam ari mekleju ebay,bet neko neatradu..Laikam vel japatrenejas:)

r
runcux 15.06.09. 22:08 | Kāzu datums: 18.07.2009

nu tas jau neizbēgami - atliek cerēt, ka saulīte mūs tomēr aplaimos un zeme būs sausa un kleita - ne ļoti sastaigāta:D

Knope 15.06.09. 22:08 | Kāzu datums: 26.07.2008

Uz to brīdi, kad iesi pa smiltīm, pārmetīsi pār roku. Vai vīrs nesīs šlepi:)
Nav tik traki :)

15.06.09. 22:19

Es arī ļoti ceru, ka iztiksim bez lietus! Kaut gan Brīvdabas muzejam ir tā priekšrocība, k arī lietus laikā tur ir ļoti forši!Par to pārliecinājāmies vakar, jo mums bija Usmas baznīcā iesvētības, bet lietus gāza kā ar spaiņiem, tomēr bija ļoti jauka sajūta!:)

15.06.09. 22:21

Nu, mana šlepe jau tāds nieks vien ir,salīdzinot ar Tavējo!Tur tiešām vajag palīdzību, bet, kā izskatās, Tavs vīrs ar to ļoti labi tika galā!:)

b
briljantins 16.06.09. 08:25 | Kāzu datums: 22.08.2009

"raksti multiway bra vai clear back bra"
pirmais variants ir lencītes neklasiskajā veidā un otrais silikona?

Knope 16.06.09. 09:20 | Kāzu datums: 26.07.2008