Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Apdrukāti saldumi
Meitenes, padalieties pieredzē - vai kāda ir pasūtījusi apdrukātas šokolādes konfektes vai tāfelītes? Kur sūtījāt? Kādas cenas, kvalitate, piegāde utt?
tagad pētu divas mājas lapas, kur šo pakalpojumu piedāvā, bet gribas kādu atsauksmi...
Mēs sūtījām apdrukātas šokolādes sirsiņas. mums sanāca par 1 Ls?gab(bija neliela pazīšanās). Bet ja zvanīsi vari vienoties par cenu kāda ir nepieciešama. mājas lapa www.artende.lv
Noteikti iemetīšu aci arī šajā lapā! Paldies! :)
vai tu gribi tieši uz šokolādes virsū uzdruku vai uz papīrīša? Ja papīrīša, tad to gana ātri vari pagatavot pati ;)
Gribēju uz šokolādes... tā kā tagad esmu burciņu, pudeļu un citu tādu etiķešu gatavošanas karstumā un vakar pabeidzu apdarināt šokolādes konfekšu kastes, tad sapratu, ka uz papīrdarbiem vairs nevaru ne paskatīties! :D Gribēju šokolādes foto kā dāvanu vecākiem, vecvecākiem :)
Mums bija virsū uz šokolādes sirsniņas mūsu foto, maziņas , jo dāvinājām katram viesim, bet tur var izvēlēties arī lielākas. Bet viesiem ļoti patika. :)
jā, skatījos Tevis ietektajā lapā. Tiešām ļoti skaisti. Paldies! :)
ļoti eleganti, manuprāt :)
es aizsūtīju e-pastu ar lūgumu pēc cenrāža apdrukātajām šokolādēm, tagad gaidu atbildi... ja būs ļoti dārgi, droši vien atteikšos no šīs domas un mēģināšu kaut ko līdzīgu Tavai idejai :)
Paldies!
Cik atceros, tad www.saldumi.com bija lētākas cenas un Jelgavas puses firmā "EISAKO" arī :) - www.eisako.lv - 100 gab:
€0.37 gabalā
reis no www.artende.lv sūtīju apdrukātu šokolādi kā dāvanu, pieteikumu aizpildīju internetā... no viņiem nebija nekādas reakcijas....vēlāk sūtīju vēstuli un arī zvanīju, bet uz vēstuli neviens neatbildēja un uuz zvaniem arī bija klusums......
mjā, arī ar saldumi.com ir līdzīgi... Bija doma izgatavot šokolādes medaļas ar pateicības vārdiem lieciniekiem utml. Bet esmu nosūtījusi 2 e-pastus uz saldumi.com ar konkrētiem jautājumiem par izmēriem, cenām, daudzumu un iespējām, bet atpakaļ saņēmusi, tikai virspusēju informāciju ar vispārīgām norādēm, ka jāskatās mājaslapā.. kurā īstenībā nekas nav atrodams.. Iespējams viņiem nav gribēšanas sadrboties ar maziem pasūtījumiem..
es 'pasūtīju no artendes, man bija viss kārtībā. Un pat laikā uztaisīja :)
tad uzraksti www.eisako.lv :)
Gribu padalīties pieredzē. Pateicoties jums, meitenes, par adresītēm.
Kādu laiciņu iepriekš uzrakstīju Eisako un tagad nepārtraukti saņemu spamu. Nu ļoti nelāgi viņi rīkojās. :( Kāzu šokolādītes viņu izpildījumā sanāca nu.... ne īpaši smukas. Kvalitāte vidēja un iepakojums baigi prasts- izskatās kā tējas paciņas, no abām pusēm aizkausētas. Paraugu viņi bija sameklējuši labāku, tādēl arī tā prasti nopirkos. :(
Mošs kādai noder. Mēs darījām elementāri - datorā uztaisījām bildi un sadrukājām uz krāsainā printera šokolādes izmēra papīrīšus un tad bija darbs- noņemt šokolādēm orģinālpapīru un uzlīmēt šo. Pēc oriģināla noņemšanas paliek spīdīgā folija, tāpēc kopā sanāk kā smuka šokolāde. radi bija sajūsmā. paveicām visu vienā vakarā