Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Trauki peldošajām svecēm
es domāju, ka varētu pameklēt Rito veikalos, vienīgi par cenu saprātīgumu gan nemācēšu spriest- nevaretu teikt, ka tur ir samērīgas cenas :D
Zinu šādu lapu, bet par cenu saprātīgumu nezinu. Vari varbūt uzzvanīt un uzprasīt:
http://www.maritt.lv/lv/start
Vēl var meklēt www.kurpirkt.lv un www.salidzini.lv, varbūt tur kas labs atrodas.
Lēti stikla trauciņus var iegādāties Maximā.
Rito man sanāks baigi dārgi, ņemot vērā, ka man vajag 20 traukus! :D
Es pirku Marittā!!! Cenas super, ja pērc vairumā, bet tad jāiepērkas par vismaz 30 Ls! ļoti plaša izvēle. Tāda maziņa apaļa varēja maksāt kaut kur nedaudz virs 1 Ls.
Viennozīmīgi DEPO!!!
DEPO?... Hm... laikam tad jāskatās uzmanīgāk, jo man šķiet, ka neko tādu baigi lētu tur neesmu redzējusi... bet godīgi sākot, vēl tā īsti neesmu skatījusies, jo tā ideja man tikai šorīt ienāca prātā, ka varētu izmantot peldošās sveces un skaisti noformēt traukos ar ziediem...
vienīgi... meitenes, kāda ir jūsu pieredze, cik ilgi deg tās peldošās svecītes?..
Jyskā esi skatījusies?
Šodien biju DEPO, tur tie trauciņi, kas tev bildē pirmajā maksāja 3,50Ls. Nezinu, vai tas ir daudz vai maz... Tie garenie, kas otrajā bildē, tikai apaļi ir par pavisam lēto ( man liekas 1,70Ls) TIIMARI veikalā.Un Tajā Tiimari ir arī citas formas, starpcitu. Lai veicas!
Dažādus traukus peldošajām svecēm vari iznomāt www.milestiba.lv. gan liekamus uz galdiem, gan uz stativiem. Peldošās sveces deg dažādi - iesaku pirkt tikai tās, kurām rakstīts degšanas ilgums virsū(parati 8h), jo ja nav, tad svece var degt arī 30min(man par lielu nepatīkamu pārsteigumu:))
Aģenūras mājaslapā sadaļā fotogrāfijas arī vietām var redzēt, kur ir peldošās. Nedaudz var redzēt "Evija un Intars", "Jeļena un Armands", kad sakombinēts dažāda tipa sveces "Eksluzīvi, elegantas, ģimeniskas, baltas 2007"