Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Baloni
Varbūt kāda var palīdzēt, kur iegādāties lētus balonus, parastos nevis helija.
ir Rīgas rēvija
www.baloni.lv
bet nav ne jausmas par cenām, pašai arī vajadzētu, bet nav sanācis laika aizbraukt...
Felixa, Tu gribi parastos balonus? Tad jau gan Maximā, gan Drogās, gan bērnu veikalos ir paciņās pa 8, 10, 20 vai 50.
Jā, man vajag parastos. Drogās un Dunī jau biju, bet tāpēc jautāju, ka varbūt kaut kur ir lētāk, jo man vajag diezgan daudz:) Jāpalūko Maximā..
Noteikti var aizbraukt uz parasto vairumtirdzniecības bāzi, kur viskaut ko tirgo:) un tur arī balonus kastēm var sapirkt.
paskaties tieši mazajās maximās pati uzgāju balotus pa 10 paviņās un maksāja 19 santīmus
esi mēģinājusi piepūst? Jo cik man zināma saskare ar lētajiem baloniem bijusi, piepūst visus nereāli grūti ;)
ir ir mēģināt un tīri veiksmīgi nekāda vaina, jāskatās tie kuri nav ļoti maziņi ja ir maziņi tad tos ir ļoti grūti piepūst :) man trāpijās tādi palieli ne no tā mazā gala un tiešām labi varēa piepūst
Rīgas rēvijas veikaliņā Jeruzalemes ielā!
Mēs tos nepūtīsim paši, bet ar ierīces palīdzību:) Biju lielajā Maximā, nebija liela izvēle un pārsvarā krāsaini.
Aplūkojies www.halis.lv . Var pasūtī gan internetā, gan aizbraukt uz vietas izvēlēties vienkrāsainus. Mēs paņēmām 15 baltas, perlamutrīgas sirdis! :)