Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Nozīmītes
Meitenes, help!
Kur var nopirkt nozīmītes/piespraudītes - lielās (~ 4 cm) bez nekā virsū? Gribam paši savā stilā "apdarināt":)
Zinu, ka ir vietas, kur var izveidot paši savu dizainu nozīmītēm un turpat arī uztaisīt... piem, galerija Istaba Rīgā, manuprāt, to piedāvā...
jā... es jau arī skatījos, bet mums tur ir bišku savādāka doma par tām nozīmītēm, tāpēc šoreiz tas variants, kur saņem jau gatavas apdrukātas, nederēs.... vajag "tīras":)
Nu laiks Tev vel daudz - tas pats ebay
Tajā pašā Gekā (Kalnciema iela, Rīga) man liekas arī var dabūt bez nekā.
kā jūs domājat paši uztaisīt? tur jau ir speciāls rīks, ar ko viņas saspiež. ar rokām to nevar izdarīt. man šķiet, ka vienkāršāk ir nosūtīt savu dizainu un viņi uztaisīs, cik vajaga. es skatījos saitā nozimites.lv. viņiem gan ir 3 cm platas. bet tas normāls platums. man ir dažas tādas.
pats var apgleznot, aprakstiit, apliimeet. varianti pastaav
novelcenes utt
tieši tā, tāpēc negribu jau gatavas, vajag konkrēti viesu amatiem un ir sava doma, kā dabūt gatavas. Un tāpēc arī vajag drusku lielākas par 30 mm, lai var saredzēt, kas ir kas:)
Mūsu jaunais pāris perfektas kaklā karināmas amata medaļas bija sataisījuši no plastikas.
Un, ja nu tādā pusjēlā plastikā ieliek saspraužamo adatu? Protams, tas nav kā rūpnieciski ražotās piespraudes, bet pastāv arī šāds variants.
tādas nozīmītes no plastikas, starp citu, pārdod kaut kādos mākslinieku veikalos - izskatās labi:)
hmmm... arī laba doma! Un kur to plastiku pirkt un kā apstrādāt?
Man jau liekas, ka jebkurā kancelejas preču veikalā. Bet tādos Timari arī būtu jābūt. Cik pati no bērnības atcerējos bija vienkārši labi jāsamīca (līdzīga plastilīnam) un tad karstumā jāļauj sacietēt. Mūsdienās laikam pat tas karstums nav vajadzīgs, vienkārši 12h.
Rekur forums -
http://www.zagatasbode.lv/forums/viewtopic.php?t=386&sid=d0136ffce3b849b9e5c91abef8d0d01b
Pag, un bija te viena meitene forumā, kas formiņās lejot no pulverveidīgās plastikas taisīja ar jūru saistītas figūriņas. Varbūt vari painteresēties arī par šo variantu. Ja nemaldos tēma bija par kāzu simboliem, tēmām.
Paldies, Knope! Būs jāpamēģina:)
man te iešavas ideja..varbūt der tā: nopirkt speciālo ģipsi (piem. veikala hobby set), to jāsamaisa ar ūdeni, ieliet apaļa forma (var izmantot plastmasas vaciņus ar kuram burkas taisīt ) un tad ielikt piespraudzīti (pirku Timari), kad viss sacieties tik iznemt no formas apaļu nozīmiti ar piespraudzīti un tad pavirsu viss ko var līmēt vai zīmēt
Tieši tā. Tikai ģipsim kā tur ar to smagumu
tas maisijums, kas pārdodas šādiem tē nolūkiem, man liekas, ka na 100% ģipsis, bet jebkura gadījumā ir pietiekoši viegls
tā plastika, kas Timarii un citur(domāta bērniem) nav īpaši izturīga - ja nokritīs, salūzt. Ir tāda plastikas masa, no kuras gatavo rotas - iespējams, ka var nopirkt mākslinieku veikalos.
Pati vēl neesmu meklējusi, kaut gribu izveidot kādas rotiņas:)
Valda Ošiņa rakstamlietās ir tā kŗāsainā plastika par kuru runā :)