Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Izšūšanas profiņi
Kā jau noskaidroju, daudzviet izšūšana noris pēc gataviem šabloniem, bet vēloties kaut ko personiskāku, tas attiecīgi maksā, kā arī ir īpaši laikietilpīgi.
Situācija ir tāda, ka man nepieciešams cilvēks, kurš apmēram nedēļas laikā uz dvieļa var izšūt auto Ford F-150. Precīzāku bildi es nosūtītu. Izskatīšu visus piedāvājumus.
Vai Jūs varat man palīdzēt?
Vai esi apskatījusi
Šūšanas un izšuvumu darbnīcu "Zarumi"?
Šīm dāmām ir ķēriens uz tādām lietām.
Pirmkārt, viņi nesaprata, ko es vēlos :D (laikam neskaidri izsakos?), otrkārt, arī pēc atkārtota paskaidrojuma nesniedz atbildi.
Tas liek domāt, ka dāmām nav ķēriena uz tādām lietām.
deMiss, es tev taču aizsūtīju izšūšanas spečuka tālr. Nr., bet Tu tā arī neesi viņai zvanījusi. Kā jau teicu, viņa var vis kaut ko izšūt, pie tam ļoti profesionāli. Ir pieejami darbu paraugi. Nesapratu, kāpēc atkal forumā jautā?
Jā, es zvanīju Gaļinai un viņa man pateica, ka tas ir neiespējami! Lūk, kāpēc, es jautāju forumā.
Eh.. arī tur pirms kādas nedēļas interesējos - viņi strādā tikai pēc šabloniem.
Taču vispār šis Tavs norādītais portāls ir jauks!
Izšūšana nenotiek pēc šabloniem,bet gan pēc programmas.Tas zināšanai.Tātad, ja ir Tev ir bilde ar to vien nepietiek,lai izšūtu,vajag lai arī izšūšanas mašīna spētu šo bildi "nolasīt",lai to izdarītu bilde ir jānoskenē datorā,bet tikai tādā,kas savienots kopā ar izšūšanas mašīnu vienā licenzētā programmā.Bez tam nepietiek ar fotogrāfiju vien.Vajag lai mašīna atpazītu zīmējumu.Bet Latvijā nav daudz šādu programmu,kur savienota izšūšanas mašīna+dators,man ir.Bez tam, tas ir ļoti laikietilpīgs un dārgs process un tāpēc arī neviens vienas bildes dēļ neiespringst.Izšūšanas mašīna,kurai ir programma un dators, spēj nolasīt un izšūt neierobežotu skaitu zīmējumu.Nespried par lietām no kurām neko nesaproti.
Par ko ir runa?! Par ko tad es nedrīkstu spriest?! Par to, ka man meistare atbildēja, ka strādā pēc šabloniem?!
Zini, tas ir bezjēdzīgi saukties par nez kādu izšūšanas meistaru, ja viss ir laikietilpīgi un viss ir dārgi! Tātad čuššš vien ir no meistardarba! Vien uzpūsts patoss un liekdomība.
Acimredzot tajai meistarei nav izšūsanas mašīna un tad viņa tiešam nevar veikt Tavu pasūtijumu, bet Tev ir jameklē meistars, kam ir izšūsanas mašīna kopā ar datoru un tiksi pie zīmejuma:) Lai veicas.