Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Jaunas -baltas rokassomiņas kāzām pa Ls 1
Šodien uzgāju bodi, kur ir jaunas rokassomiņas pa ls 1 .Maziņas - vieta telefonam un vēl kautkam mazam. :) Jā jā tieši tā.Nekādas lietotās!!!
Kāzu kleitu meklējot varu apgalvot - salonos kā minimums Ls 10 maksā.
gadījumā nav veikals Superlats???? ja jā, tad tās somiņas zinu - agrāk viņas tirgoja cits kantoris, kurš viņas tirgoja par SuperNetto veikalos.
mazliet smieklīgas, jo uz kartona bāzes (ticiet man - baltās ir vissmukākās un sakarīgākās), bet smukas gan :)
man tāda jau sen stāv skapī no drauga bijušā darba krājumiem :)
kurā vietiņā var dabūt? :)
jā, tās ir tās, kas man viena stāv skapī.
es arī piedomāju par to, ka varbūt varētu izmantot pati kāzās, bet tā kā vēl neesmu iegādājusies kleitu, tad nezinu vai audumi saskanēs.
bet tā tās somiņas ir jaukas un tiešām smukas. un priekš vienas dienas - ideāli.
tādas var nopirkt Superlats veikalos - ir Tērbatas ielā pie Ģertrūdes ielas, tad ir vēl uz Dzirnavu ielas tieši pie Čaka/Marijas ielas un vēl zinu, ka ir arī Ķekavā Liibā. tie ir tie veikali, kurus esmu atradusi.
bet var ieiet www.superlats.lv un tur ir veikalu saraksts.
paldies! :)
Tieši tā!!! Ideāli pie klasiskās baltās krāsas kāzu kleitas.
p.s aija_p - Viņas ražotas LV, manliekas, ne ?
īstenībā viņas ir kkādi Ķīnas ražojumi... vnk zinu firmu, kas viņas LV tirgoja. agrāk tās somas pārdeva par bargu naudu, bet nu par 1ls :D reāli tās somas notirgot viņiem bija pagrūti un nu, grūtos laikos, tirgo pa lēto.
lai nu kā, bet vienai dienai tiešām būs laba un pieļauju, ka arī 3 un 4ām dienām būs laba :)
Ogo.Man tak arī somiņa ir!!!