Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Gliemežvāki
Meitenes, varbūt kāda no jums ir redzējusi, kur var nopirkt dekoratīvos gliemežvākus vairumā ? Esmu izskraidījusi neskaitāmus floristiskas un visādus citādus sīkumu veikalus, kur varētu būt, bet visur tie gliemežvāki ir samērā maz un dārgi -ir tikai pāris gliemežvāki un katrs no tiem maksā vairāk kā latu gabalā. Bet man vajag 70-80 tādus ! :( Man teica, ka kaut kādās bāzēs ir redzēti lielās paletēs pa kādiem padsmit gliemežvākiem katrā.... Varbūt kāda ir redzējusi kaut ko tādu ?
Jau iepriekš paldies ;)
Kaut kad, meklējot dažādus sīkumus, redzēju e-bay...
Es aizvakar redzēju vienā veikaliņā "Domoextra", tur bija vesels maisiņš (nemācēšu pateikt cik iekšā, bet nu uz aci izskatījās ka kādi 50 ir) cena baidos gan tagad samelot, bet man liekas kaut kur ap 2 Ls.
Manuprāt, redzēju KRAUTĀ, tikai iespējams viņi nebija tik lieli, bet domāju, ka ir vērts tur paskatīties! Vēl varētu būt Rīgā, Spicē Home- tikai tur varētu būt padārgi!
Visu laiku bija Rīgas veikalos " Jysk", kastē kādi 10-20 gab un maksāja lats ar santīmiem.
Pati nesen pirku tos plakanos (kā bildē baltais, priekšplānā) Tallinas ielā veikalā "kurmis" un gab maksāja laikam 0.17 sant.
Zinu vienu bāzi Mūksalas ielā,kur arī ir Duni bāze un Laikrakst Diena. Tur varbūt ir gliemežvāciņi,jo ir šāda rakstura lietiņas,bet varbūt tai pat Duni bāzē.
Es arī vēl pavisam nesen redzēju "JYSK"!
Es tādus visādus floristikas piederumus iepirku Mūkusalas iela 41b "Maritt"! Pirkām gan gadu atpakaļ, bet dabūjām gandrīz visu, ko vajadzēja! IESAKU!
Vai vēl arī "Hobby Set" Dzirnavu 100! Arī viskaut kas atrodams... ;)
Ir ir JYSK, vēl vakar redzēju.