Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kur iespējams nopirkt baltas auduma lentas?
Es skatījos veikalos, ka baltajām lentām ir diezgan dažādas cenas (to, ka no platuma atšķiras- tas pats par sevi :) ). Tā kā man vajag diezgan daudz, lai neteiktu, ka ļoti daudz, tad gribētos atrast tādu veikalu, kur varētu dabūt lētāk. Varbūt varat padalīties savā pieredzē? :)
Veikals ''Lenta'' Pārdaugavā, 50 m baltas atlasa lentas rullis pagājušogad maksāja ap 12-13 Ls (nezinu cik tas lēti vai dārgi).
Zinu, ka centra audumu veikalos nav vērts meklēt, jo šeit cenas ir uzskrūvētas. Salīdzinājumam - meklēju ļoti šauru atlasa lentīti, Rīgas centrā tāda maksāja 0.30Ls/m, savukārt uz Tērbatas/Stabu šāda pati bija par 0.05Ls/m.
janette pieminētais veikals tiešām lēts.
Man vajadzēja organzas lentīti: centrā es viņu pirku par 40 santīmiem metrā, bet tur par 10 sant/m. Tur ir ļoti dažādu krāsu un audumu lentītes
Vēl var pirkt Schettelig bāzē Mūkusalas ielā 41b - tur gan nopirkt tikai visu rulli, bet uz metru cena sanāk ļoti lēta un tā, ka Tev vajaga daudz - ir vērts paskatīties :)
Cik tur tai rullī apmēram metru ir? Ap 50m vai vairāk? :)
Mājās paskatīšos un vēlāk uzrakstīšu :) manuprāt, vairāk - ap 100 vai nebija. bet tiešām neatceros :)
tur no platuma arī metri bija atkarīgi - pirku dažādu veidu. Detalizētāku info ievietošu mazliet vēlāk - pārbaudīšu :)
Garums ir atkarīgs no bantes tipa. Es pirku tādas mežģīņu bantes ielūgumiem un citām fīčām - maksāja ~4 lati par 20 metriem (kamēr ļoti līdzīgu centrā redzēju pa 1.15 metrā)
Līdz aprīļa beigām 50 % atlaides ir Abakhan Fabric! Vēl vari paspēt! Pirku metrā par 0.05 sant!
kaut ko tuvāk par šo tirdzniecības vietu?
Paldies Tev :)
Nav jau par ko- māte google visu zinu :D :D
paskatījos - 100 m rullī :) Organzas bantes