Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kur nopirkt svečturi kāzām?
Es gribu nopirkt trīsžuburu svečturi, kaut ko līdzīgu šim (no bleķa un ar trim svecēm)
http://www.katlakalns.lv/box/files/RF_DC_Katlakalna_baznica/rfdckatlakalnabaznica014.jpg
Tādu redzēju vai nu Rito vai Alan Deko veikalā, bet tā cena likās mazliet pabriesmīga (tiesa gan neatceros, cik). Vai ir kāda vieta kur vēl tādus pārdod?
Es tādus esmu redzējusi Stockman, tiesa, pasen, tāpēc nevaru galvot, ka tur būs, bet pati toreiz tādus meklēju un tur atradu. Neatceros cik maksāja.
Ļoti līdzīgus nopirku JYSK vaikalā par nieka 3 ls.Ja vēl izdekorē izskatās ideāli.Pamwkl''ešu kādu foto
Biju Jysk, bet tur tādu svečturi neredzēju :( Varbūt ir kaut kur citur? Vai Duni bāzē kaut ko tādu pārdod?
Sestdien redzēju Alfā, veikalā Timmari, bija aptveni pa 3 Ls
āāāā, es jau skrienu uz Timmari :D :D :D
Taads svechturis kaa ingretai bildee Timmari veikalaa maksaa 10.85Ls :/ Kaut kaa pasaaliiti liekas, njemot veeraa, ka blakus staav svechturis (vienai svecei) un no 6 ar kapeikaam nocenots uz 2Ls.
Mēs izlēmām, ka nebūs mums svečturis, bet būs ziedu kompozīciju, kurā būs skaisti iestrādātas lielas sveces..., manuprāt, tāpat ļoti skaisti!:)
Man arii vienu briidi bija taada doma, bet vai taa nav ugunsnedroshi? Vai arii taas sveces tik lielas, ka pa vakaru tik daudz neizdeg?
Nu, tur mēs vēl ar floristu vienosimies, kā labāk, ņemsim ilgi degošās sveces un tādas, kas netek... Var jau ziedus pie pašām svecēm likt pavisam zemus... Kaut ko izdomāsim... !:) Aaa, un vēl mums doma, ka tās sveces nebūs visas viena augstuma, lai nav tā, ka priekšā kā mūris... :D
Cik skaisti! Tieshaam skaistaak nekaa svechturis!
Vai taas dekoraa ir zemenju lapas?
Nea, nav gan zemeņu lapas! Īsti nepateikšu - pati nelasīju! :) Varbūt korintes?
S.C. šo galda dekoru uztaisīju pati dienu pirms kāzām - prasīja ~ 1 h. Un prieks bija liels par gatavo darbiņu!:)
Nu, re - skaisti!:))
Domāju, ka satraukumam nav iemesla...,viss ir droši!:) Un ja gribas vēl arī ietaupīt gan jau, ka sanāk arī lētāk, nekā pirkt svečturi, kuru nav pēc tam īsti kur izmantot...
Vai Tavs dekors ir oaazee veidots? Kaadas formas? :)
Man dikti iepatikaas, gribeetos uztaisiit ko liidziigu, protams, izmantojot savu kaazu elementus :)
Skaisti - oriģināli! ;)
Nu īsāk sakot --->
nopirkām 4 ķieģeļveida oāzes(mitrināmās), pamatni un speciālos svečturus. Oāzes pirkām 4, jo mums vajadzēja 3 gab, bet iepakojumos bija tikai pa 2 gab - attiecīgi ņēmām 2 iepakojumus. To visu iegādājām MARITT DEKO (Mūkusalas 41b) - tur vispār iegādājām gandrīz visus floristikas piederumus un sveces, kas bija nepieciešams.
Dienu pirms kāzām braucām iepirkt puķes - visas, ko vajadzēja - dekorēšanai utt.
Pats pagatavošanas process arī ir vienkāršs un man ļoooooti vispār patika! Tajā satraukumā, kas valda 1 dienu pirms kāzām - patīkama smadzeņu atslodze - relaksācija! ;)
Tās oāzītes jāieliek ūdenī, lai viņas lēnām pašas sasūcas ar ūdeni - kad gatavas,mainās krāsa un paliek smagas! Tad pamatkārtā saspraudu šīs smukās lapiņas, tad ieliku svečturus, tad puķes. pašās beigās - plīvurpuķītes! Godīgi sakot, bez plīvurpuķītēm izskatās ne tik smuki! ;)
Tad klāt sveces un ---> GATAVS! ;)
Tajā pašā dienā vedām uz viesu namu un sarunāju ar pārvaldnieci, ka palies vēl oāzīti pāris reizes, jo līdz pašām svinībām bija palikušas 24 h.
Nju šādas bija mūsu oāzes un svečturi, tikai svečturīši bija zeltīti un matēti. :)
Tepat vēl forumā bija tēma ---> http://www.precos.lv/forum/index.php?bid=5912&pid=1670149&from=3 . Vēl var pasmelties idejas.... ;)