FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Viesu gramata un Barmenis

e
elina23 21.05.10. 19:43

Sveikas!

Man ir 2 jautajumi:

1) vai ir kaada, kas ir pasuutijusi foto albumu vai viesu gramatu ar zimejumu uz vaaka? Runaju ar vienu makslinieci, kas taisa saadas lietinas - iesien albumu vai viesu gramatu un uz vaka var stilizeti uzzimet jauno paari. Bet cena sanak ap 30ls. Gribeju jautat, vai kaada no jums to ir darijusi par leetaak summaam?!

2) ir doma, ka varetu kaazaas nemt barmeni. Vai kaada no liigaavaam vai jau preceetajaam sievaam var ieteikt kaadu konkretu cilveku sim darbinam?

paldies!

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
elina23 01.06.10. 17:35

nav nevienai nekadi ieteikumi?

alise1988 23.05.10. 23:49 | Kāzu datums: 03.07.2010

Man ari lieti noderetu "barmenu liste"! Vakara dala bus Valmieras rajonaa - Bailey, tev ir kads, ko ieteikt?

Bailey 23.05.10. 09:26

Elna, piedod, protams, ja man Tevi izdevās aizvainot, - patiesi negribēju, tik kāda jēga dzīt, piemēram, uz Kurzemi jēgā bārmeni no Latgales. Lielākā daļa līgaviņu šeit prasa ieteikt cilvēkus, taču nereti aizmirst pieteikt, kur tad plānotas kāzas, tāpēc šādus jautājumus uzskatu par standarta. :) Pie tam, - Tu man pārmet, ka neatbildu uz jautājumiem, bet pati arī to nedari un saki, kā lai kaut ko iesaku? :) Vai aizsūtīt visu savu bārmeņu listi? :D

e
elina23 22.05.10. 21:27

paldies Maza_Perlite :) izskataas smuki un sakontakteeshu sos puishus.

Bailey - neko standarta neredzu, konkreti pajautaaju 2jautajumus - vai kaads var ieteikt barmeni, kurs ir bijis kaazaas, un personu, kas letak par 30ls uztaisitu viesu gramatu. Tev tagad labak kluva kaut ko nicigu pasakot?? Ja nav ko atbildet uz maniem jautajumiem, tad labak neraksti neko..

Bailey 22.05.10. 19:53

Atkal jau standarta jautājums - aptuveni kur plānotas kāzas, tad, iespējams, var kaut ko ieteikt :)

M
Maza_Perlite 21.05.10. 20:56

Varu atbildēt uz 2.jautājumu - www.barman.lv
Bārmenīši ar ļoooooti lielu izdomu un trakām idejām!:)