Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Vienreiz lietojamie trauki
Vēlos iegādāties vienreiz lietojamos traukus kāzu otrajai dienai. Pētīju veikalu piedāvājumu- ir gan plastmasas, gan papīra. Pieredze rāda, ka plastmasas trauki nereti ir tik plāni, ka saplīst un nocūko viesiem tērpus. Tā kā saviem viesiem nevēlos sagādāt nepatīkamus brīžus, tad nezinu, kā rīkoties- pirkt kartona traukus vai tomēr meklēt kādus biezākas plastmasas traukus? Varbūt varat ieteikt, kur tādus nopirkt (izņemot Gemoss)? Un vēl- es vēlētos atrast kādu vietu, kur pārdod lielos iepakojumos, lai nav katri pieci vai 10 šķīvji atsevišķi jāpērk.
Esmu pamanījusi, ka pašlaik aktīvi tiek tirgoti visi plastmasas trauki veikalos Maxima un bieži par ļooooti mazām naudiņām.
Veikalā Depo redzēju iepakojumu ar daudziem plastmasas šķīvīšiem... Baidos saukt precīzu skaitli, bet nu tie nebija ne 10, ne 20, bet vairāk gb...
Man arī visu laiku likās, ka plastmasas ir sliktāki par papīra/kartona. Nesen pārliecinājos par pretējo. Kartona šķīvji no kasrtiem šašlikiem un mērces palika nekādi.
Labāk ņemt plastmasas, bet piem., krāsainus traukus :)
Paldies, dāmas :)
Braukšu uz Depo pēc plastmasas šķīvjiem :)
Duni veikalā bija liela izvēle gan plastmasas gan papīra traukiem par ļoti simpātiskām cenām. Piemēram: 100gb papīra šķīvju 3.99 utt...
Es šodien biju Buļļu bāzē (SIA Multipack). Par 100 šķīvjiem, 100 kafijas krūzēm, 100 glāzēm , 100 karotītēm un hren viņu zin cik salvetēm (5 iepakojumi) samaksāju 5,28.