FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Jautājums zinātājām par kāzu kleitām

d
deMiss 15.06.10. 20:43 | Kāzu datums: 21.08.2010

Mīļās meitenes, pašlaik ir aktuāla kāzu kleita, kas derētu gara auguma meitenei (ap 180cm), kā arī varētu būt 44. izmērs. Protams, ne kūku kleitas - tās ļoti eleganti piestāv smalkajām līgaviņām, taču kaut ko skaistu, viegli krītošu, sievišķīgi gaumīgu... Vai Jums ir padomā kāds kāzu salons, kuru būtu vērts apmeklēt? Kā arī gluži pretēji - varbūt ir tādi, kuros šādām sievišķīga auguma formām nav, ko meklēt? :)

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
evitarik 15.06.10. 21:06 | Kāzu datums: 10.07.2010

Es Tev ieteiktu iegriezties salonaa Sola Cafasso - tur ir dazhas griekju stila kleitinjas. Ieskaties vinju maajas lapaa, bet es Tev tomeer ieteiktu uzmeeriit pashai, jo uz pakaramaa viss izskataas savaadaak. Kleitinjas ir vieglas, kriitoshas un elegantas.
Piem. shii: http://www.solacafasso.com/en/BridalGowns_770/BridalGownCollection_2059/AphroditeBridalGown_22221
Es pati biju tajaa salonaa un vinjiem bija vairaakas kleitinjas, kuras buutu veerts uzmeeriit. Apkalposhana arii ljoti jauka! Un cenas pienjemamas. Veiksmiigi! Par izmeeriem gan nemaaku teikt, jo uz vietas bija tikai 38., bet teica, ka paareejos izmeerus pasuuta...

V
VerKa 16.06.10. 09:20

Es varu pateikt, ka Sola Cafasso veikalā 44.izmēra kleitu nav. Viņiem pārsvarā ir 38, reti kad ir 40 izmērs. Pati sev nopirktu tur kleitu 40.izm. Ļoti apmierināta, bet vienalga tā man spiež nedaudz. Tāpēc tagad apmēklēju sporta klubu =). Viņiem 40. izmērs ir lielākais + ir problēma, ka prakstiski visas kleitas ir ar rāvējsledzi, nevis ar korsetu. Bet kleitas šajā salonā tiešam ir ļoti smukas.

Madeline 16.06.10. 09:24 | Kāzu datums: 14.08.2009

Bet varbūt labāk kleitu šūt? Ar šuvēju tad var visu izrunāt, kopīgi izplānot, izvēlēties piemērotāko modeli un materiālu....

V
Vin:) 16.06.10. 09:35 | Kāzu datums: 24.07.2010

zini, es arī ieteiktu šūt - es šuvu un ne sekundi nenožēloju. Lielāka izmēra kleitas bija Jūlijā, arī salonā uz Barona un Artilērijas ielas stūra, bet zini - tāds "kūcīgas"... par tām grieķu kleitiņām arī rūpīgi jāskatās - mana pieredze (gan ar 38 - 40 izmēru) liecina, ka grieķu modeļi izskatās kā stāvoklī un padara resnu... man vismaz nepatika un šo modeli atmetu uzreiz.

V
VerKa 16.06.10. 09:40

Pilnīgi piekrītu Vin. Es ar savu 40 izmēru grieķu stilā kleitā izskatījos kā stāvoklī...kaut gan kad gāju uz šo salonu Sola...gribēju tieši grieķu st.kleitu ;)