Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
papīra ruļļi apklāšanai
Sveikas!
Mūsu viesu namā ir krāsaini paneļi, ko vajag nosegt, bet zem dekoratīvā noseguma kaut ko vēl vajag palikt, lai nespīd cauri.
Ir nojausma, ka eksistē tādi speciāli papīri- ļoti plati rulllī satīti, kas paredzēti dažādu virsmu utt. apklāšanai.. Vai varbūt kāda zina par tādiem un kur tos varētu dabūt?
Paldies jau iepriekš!!
Lai veicas skaisto dienu gaidot!!
Es laikam esmu muļķe, jo nesaprotu par kādiem paneļiem un nosegumiem runa.
Par muļķi sevi nesauc, līgaviņ :) Es ar nesaprastu iespējams, ja pašai nebūtu vajadzīgs :)
Drošības pēc, lai visiem skaidrāka doma- uz sienām ir krāsaini ar audumu pārvilkti paneļi- ar raibumiem vai vienkārši spilgtās krāsās, visā sienas garumā un platumā. Tā kā negribu tās krāsas savās kāzās, tos nosegsim. Tam meklēju papīru. Zinu, ka tādus papīrus no lieliem ruļļiem izmanto remontos nosedzot saudzējamās virsmas, kā arī pakošanās. Būtu vajadzīgs vismaz 1,5m platumā..
Skaidrs :D
Krāsojamās tapetes neder? Gluži 1.5m laikam tās nav, bet tie ruļļi paplati.
Vai kādu lētu, plānu audumu- dažos audumu veikalos tiem ir pat diezgan normālas cenas.
Bet gan jau citas līgaviņas ieteiks kaut ko prātīgāku :)
Audumus jau skatījāmies- pārāk lēti nesanāk tur, it īpaši tādi, kam nespīdētu cauri.. par tapetēm padomāsim, droši vien, ka der, ja sastiķē kopā, paldies! :)
varbūt var apskatīties Depo - mums vienam pasākumam bija tāda kā balta plēve/filca audums/papīrs, proti, materiāls, kam nespīd cauri,jo ir balts un krītošs kā blīvs audums (var panākt, lai krīt kā aizkari) - viņā bieži ir ietīra elektrotehnika, LCD televizori, monitori, es nezinu kā to materiālu sauc - tāds sintētisks, bet, uzverot un pieliekot pie sienas ļoti labi izskatījās - mēs aizsedzām vecus koka paneļus. Pārdod ruļos vai arī salocītu, jo vai tik neizmanto arī dārzkopībā zemenēm, bet to gan nezinu. Domāju, ka pārdevējs zinātu, ja jautātu pēc materiāla iesaiņošanai un Depo būtu jābūt, ja reiz ir tās burbuļplēves. Kur mēs pirkām tiešām neatceros.
Man jau liekas būvmateriālu veikalos.
Mēs esam izlīdzējušies ar lētajām tapetēm tādās situācijās- pielīmē tā, lai parastā puse bez zīmējuma ir kā redzamā puse un aidā- tālāk dara kā grib :) Tev tāds variants neder?
Paldies meitenes!! noteikti derēs, meklēsim! jo tas papīrs/materiāls nebūs redzams- pāri ies dekoratīvi sakārtota, savilkta un nopušķota agroplēve, lai radītu gaisīgu efektu :) paldie, meklēsim un skatīsimies!!!
paldies ieteicējām! Izdevies ir mazlietiņ ietaupīt, jo mamma garāžā atradusi 3 ruļļus ar baltām krāsojamām tapetēm, kas tāpat ir novecojušas jau un neviens tās nelietos :)