FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Kāzu saloni Daugavpilī!

S
Sanija12 04.02.11. 21:59

Vai kada var ieteikt labu kazu salonu Daugavpili?

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Alicante 06.02.11. 10:41 | Kāzu datums: 11.07.2011

Mani arī šis jautājums interesē. Un vēl gribēju jautāt, vai Daugavpils tirgū(nu es domāju Ditton nams, vai kā viņu parezi sauc) arī nepārdod kādas kāzu kleitas?

Alicante 07.02.11. 16:58 | Kāzu datums: 11.07.2011

Atradu internetā dažas adreses, varbūt kādai noderēs. Pati tikai nākošajā nedēļā braukšu uz Daugavpili, tad jau zināšu par šīm vietām vairāk.
DeLux, K. Valdemāra 39-41
Arina, Saules 36(pagalmā)
Diadēma, Ģimnāzijas iela 2
Anna D, Viestura 59-3

m
malia 07.02.11. 17:34 | Kāzu datums: 14.05.2011

Zinu, ka Ditton namā var atrast skaistas kurpītes, un pavisam nedārgi 15-20 Ls. Par kleitām- vienu kleitu redzēju 2. stāvā, bet tas jau nav nopietni! :)
Kleitu pirku Rīgā- izvēle patiešām liela un kleitiņas superīgas!

Alicante 10.02.11. 12:53 | Kāzu datums: 11.07.2011

Paldies par info. Par kurpītēm iepriecināji, jo tiešām bija doma tur apskatīties kurpes :)

Alicante 17.02.11. 18:52 | Kāzu datums: 11.07.2011

Sveikas meitenes!
Kā jau solīju, šodien biju divos salonos Daugavpilī un vēlos dalīties pieredzē, var būt kādai noderēs :)
Tātad, pirmajā biju kāzu salonā "Diadēma". Apkalpošana patika, kāzu kleitu izvēle ir liela, bet cenas nav tik zemas, kā man gribētos. Es mērīju 3 kleitas un visas maksāja ap 300 Ls(īre 150 Ls). Kaut gan augums man nebūt nav ideāls, tomēr pārdevējas (vai konsultantes, kā lai viņas nosauc :) ) prata piedāvāt tiešām to, kas man derēja un piestāvēja, visas 3 kleitas derēja un viena man ļoti patika, tomēr kāzu kleitai man ir paredzēts mazāks budžets, līdz ar to nezinu, vai varēšu to atļauties :(
Otrais bija salons "DeLux". Apkalpošana arī ļoti jauka, un , kas man īpaši patika, kad mērīju, viņa tiešām teica taisnību, kas ir skaisti un kas tiešām nav...Nebija tā, ka visu laiku aogalvoja, ka kleita izskatās ideāli un ļoti labi der. Kleitu piemērīju ļoti daudz, bet netaikšu, ka kaut viena no tām man tā sirdī iekrita kā pirmajā salonā. Toties cenas arī šobrīd tur ir gandrīz 2 reizes mazākas nekā Diadēmā. Šobrīd ir lielas atlaides, pat līdz 50%, līdz ar to, domāju, ka līgaviņām ir vērts tur iegriezties un pamēģināt atrast sev kaut ko piemērotu :)
Rezumējot, vismaz mana pieredze ir tāda, ka Diadēmā kleitu izvēle ir lielāka un tās man labāk patika, bet cenas DeLuxā ir labākas. Domāju, ka katrai ir vērts apmeklēt abus salonus un pameklēt sev piemērotu kleitiņu. Jo, varbūt, vienkārši manai figūrai Deluxā kleitas nebija īpaši piemērotas, bet slaidāka meitene noteikti tur kaut ko sev atradīs :)

Z
Zane&Mārtiņš 17.02.11. 19:56 | Kāzu datums: 09.07.2011

:) Es ar braukšu mājās rīt , sestdien domāju iet mērīties. hehe sanāk tieši vārda dienā...varbūt iedos kādu 70 % atlaidi :D

kad vēl par kāzu kleitām īsti nedomāju, jau tad baumas klīda, ka "Diadēma" piedāvā dažādas un interesantas :)

Alicante 17.02.11. 22:09 | Kāzu datums: 11.07.2011

Vēl tev atrast savu sapņu kleitu :)
Tad jau arī obligāti uzraksti kā tev gāja, kas patika un nepatika :)

Z
Zane&Mārtiņš 20.02.11. 12:03 | Kāzu datums: 09.07.2011

Hei hei!

Arī biju tikai divos salonos-"De Lux" un tad "Diadēma", citiem nemaz laika nepietika, ļoti veiksmīgi abos, bija brīvs -neviena līgaviņa nebija iepriekš uz pierakstu pieteikusies :)
Skatījos A silueta kleitu, kur nav daudz spīguļu, drīzāk ar kādu mežģīņu izšuvumu.
De Lux- kleitas ko mērīju bija ap 300ls, no kādām 10, viena derēja vislabāk un izskatījās skaisti, tikai mazliet muguras daļā vajadzīgs iešūt -paplašināt...tādēļ nevar teikt , ka 100% derēja..bija ok, bet nebija sajūta , ka ir īstā..:) Meitene izstāstīja, ļoti patīkama apkalpošana..viss bija feini!
Tālāk devāmies uz Diadēmu...pirmajā mirklī likās, ka nekas īpašs nebūs, bet kā sāku mērīties, ar katru kleitu kļuva arvien feināk, jo vairāk mērījos jo vairākas sāka iepatikties, šeit summas bija ap 300-400Ls No visām divas, kas pēc stila ir atšķirīgas ir ļooooti ļoti iepatikušās...tagad pat dilēma nezinu , kuru lai ņem :)) Veiksmīgs apmeklējums :)
p.S. Apakšsvārki ļoti patika. :)

Atšķirībā no Rīgas saloniem , kuros biju (vēl dažus jāapmeklē) D-pilī bija samērā liela izvēle, tiesa gan atšķirīgāka. Piem., tādas kā rīgā Sola Cafassco neredzēju.

Vēl ir Rīgā jāaiziet uz dažiem saloniem, jāapskatās kas vēl ir - ir iepaticies šis pasākums :))

Nepietika jau vairs laika, atvest arī līgavaini, jo sestdienā saloni līdz kādiem 15:00 strādāja. Arī mīļotajam var atrast interesantus-dažādos toņos uzvalkus..cenas apuveni no 100- 400ls.

Citāts no salona konsultantes: Atceries, ka kleitu izvēlies veinam vakaram, bet līgavaini visam mūžam :)
:)

soulfully 20.04.11. 12:00 | Kāzu datums: 06.08.2011

tads prieciņš, ka atradu šo diskusiju, tagad zinu, kur Daugavpili meklet sev kleitiņu :) driz ievietošu ari savas atsauksmes :)

B
Bombondziņa 04.05.11. 10:50

A tais Daugavpils salonos tikai kleitas, vai arī citas lietiņas?
Piemēram kāzu svečturi uc.?

Z
Zane&Mārtiņš 04.05.11. 12:12 | Kāzu datums: 09.07.2011

Salonos, kuros biju es nav interjera priekšmetu. Tur var saģērbt Tevi un līgavaini no galavas līdz kājām...rotas matiem-..kurpes...arī vēl make up , frizieris īpašajā dienā...