FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Dzimtas ģērbonis

Z
Zakjuks 30.03.11. 10:02 | Kāzu datums: 20.08.2011

Sveiki.

Vai kāds zin kur varētu pasūtīt lai uzzīmē dzimtas ģērboni?

Gribam izveidot mūsu pašu dzimtas ģērboni kuru varētu izmantot gan dažādos kāzu atribūtos gan arī turpmāk dzīvē :)

Vai kāds ir ar ko līdzīgu sastapies? Kā jums veicās?

Paldies jau iepriekš :)

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
krabitis 30.03.11. 10:38 | Kāzu datums: 24.07.2010

Ģērbonis ir tas kas apģērbj. Pieļauju, ka interesējies par ģerboni. ;)
Pieļauju, ka pie jebkura mākslinieka var tādu sarunāt uztaisīt. Viņam pat nav jābūt profesionālim, tik jāprot apieties ar dažādām datorprogrammām, kur visādas fīčas var taisīt. Var jau arī paši kko izdomāt salikt kopā. :)

Z
Zakjuks 30.03.11. 11:00 | Kāzu datums: 20.08.2011

:))))) varētu padomāt ka jebkurš mākslinieks sēž man blakus telpā...

vai man iet klāt pie kāda tantuka kas centrā tirgo gleznas vai arī varbūt kādam ir kāds konkrēti iesakāms cilvēks, jo tā nu reiz ir sanācis, ka nevienu mākslinieku personīgi nepazīstu :)

paldies

Tigrocka 30.03.11. 13:21

jaa man ar shi lieta ljoti interese, butu jauki ja kads padalitos kur sameklet kadu labu makslinieku ;)

M
Morenita27 30.03.11. 13:34 | Kāzu datums: 22.07.2011

Es gan no liigavinjaam, bet viedoklis ir! :D Jebkurshs maakslinieks var izdomaat ideju (piemeeram, es ), bet es personiigi uzskatu,ka veel svariigi, lai peec tam attieciigais darbs ir noformeets vajadziigaa formaata, lai peec tam tipograafija njemtu pretii utt., taatad vajag mekleet maakslinieku ,kas ikdienaa ar to nodarbojas. Man zinaamaa, kas ar to nodarbojas, dziivo Liepaajaa-Maruta Bozhe....tik nezinu vai nav mainiijies tel. nr.- 29230738 (shis man pirms 5 gadiem saglabaats) . Taa kaa pati neveidoju darbus tipograafijaam un nezinu ne kraasu kodus, ne nepiecieshamos formaatus, tad dariijaam taaa-es izveidoju ideju, izstraadaaju logo u.tml jpg formaata. bet Maruta nformeeja nepiecieshamajaa formataa. Var arii dariit taa.

M
Morenita27 30.03.11. 13:36 | Kāzu datums: 22.07.2011

Veel var firmaas mekleet, piemeeeram sia dailkrasotaji ...vinjiem ari majas lapa: www.dailkrasotaji.lv , bet iesaku drizak uz vietas aiziet parunat, jo majas lapaa vinjiem tur nav ne puse, ko esmu redzejusi uz vietas biroja. Shii firma Riigaa atrodas, gandriiz centraa.

Z
Zakjuks 30.03.11. 15:06 | Kāzu datums: 20.08.2011

Tipogrāfija būtu sekundāri :)

Mēs vairāk interesējamies tieši par mākslinieku, tipogrāfija pagaidām nav vajadzīga :) jo priekš ģimenes karoga vēlēsimies lai ģerbonis ir uzgleznots nevis iespiests vai uzdrukāts :) bet arī tas ir sekundārs, jo pagaidām gribam tikai lai kāds apvieno mūsu ieceres + savu redzējumu vienā ģerbonī :) un tad jau tālāk skatīsies ko ar viņu darīt un kur pielietot :)

bet paldies par informāciju :)

G
GgGita 30.03.11. 19:07 | Kāzu datums: 19.11.2003

Varu ieteikt savu mākslinieci- Madara Petrovica (apglezno sienas): var aplūkot draugos.Loti radoša un pretimnākoša, cik zinu, vina veido sādus darbinus.

Z
Zakjuks 31.03.11. 11:01 | Kāzu datums: 20.08.2011

Milzīgs paldies :) sakontaktēšu :)

Suns_Funs 02.04.11. 21:18 | Kāzu datums: 18.08.2006

Izstāsi māksliniekam savu ideju un lūdz atsūtīt vismaz 10 variācijas + vēl jāņem vērā, kā to ģērboni vēlēsies lietot - ieaust karogā, veidot kā vitrāžu. Tās nianses arī māksliniekam izstāsti, jo ne viss, kas smuki izskatīsies uz lapas drukāts, būs labs kādā citā izpildījumā.