FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Viesu mājas dekorēšana

d
dacuks72 30.05.12. 21:17 | Kāzu datums: 11.08.2012

Sakiet, lūdzu, kur Jūs pirkāt, pirksiet dekorus galda un viesu mājas dekorēšanai?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
G
Gunillla 30.05.12. 21:59

Man bija pom-pomi, origami dzērvītes un aptamborētas burciņas ar svecēm no Crevent Studio; Rito stikla svečturi maxi vīna glāžu izskatā, dārza lampiņas no ebay un sīkumiņi no Gemoss..

G
Gunillla 30.05.12. 22:00

Jāpiebilst - izskatījās ekselenti.. :)) drīz būs arī bildes..

P
Peerlite 02.06.12. 13:44 | Kāzu datums: 12.08.2012

mani arī interesētu piemēri utt. Acīmredzami,man pašai nav talanta uz galdu dekorēšanu. Es zinu,māku novērtēt, kad man patīk galda noformējumi utt, bet pašai uztaisīt no nulles. Un iedomāties - salikt to ar to un to....
mja

saulux5 04.06.12. 23:28 | Kāzu datums: 10.07.2009

Viesu māju dekorēja pārvaldniece un vedēji, tāpēc par to nedomājām... ;)

Uz galda mums bija svečturīši sapildīti ar tādām kā zelta folijas skaidiņām, apkārt balts rozīšu vainadziņš un iekšā gara balta svece. Un vēl uz galdiem bija sabārstīts "diamond confetti" (nelieli, dažādu izmēru briljantiņi), kas sveču gaismā ļooooti skaisti zaigoja.

Visus sīkumiņus sūtījām e-bay. Apmierināja gan cena, gan arī kvalitāte laba atnāca. Bet sveces, zelta folijas skaidiņas un svečturīšus pirkām "MARITT" veikalā Mūkusalas 41 b. ;)

Peerlite - ieraksti iekš to google "wedding table decorations ideas" un uzliec attēlus. Tur ir dikti daudz idejas, no kurām dažas ir pat ļoti oriģinālas! ;)