Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Lāzerprintēšana Rīgā (pudeļu etiķetēm)
Vai kāda var ieteikt, kur Rīgā pēc iespējas lētāk var izprintēt krāsainas etiķetes pudelēm? Pašreiz esmu atradusi tikai 0.40 Ls par vienu loksni.
Un vēl, vai kāda nav mēģinājusi printēt uz lāzerprinterim paredzētā papīra (spīdīga) ar parasto printeri- nesanāk?
Un vēl, ja jums pudeļu etiķetes bijušas no parastā līmpapīra (nespīdīga), vai nav tā, ka vasarā pudeles izņemot no ledusskapja, viņas noraso un etiķetes samirkst un sabojājas? Šī iemesla pēc gribējās printēt uz spīdīgā papīra, kurš lāzerprinterim paredzēts, bet šobrīd ļoti dārgi sanāk visām pudelēm izprintēt, ja gribas, lai etiķetes ir arī krāsainas krāsainas...
Paldies par ieteikumu.
Nu dzērieniem tomēr jābūt aukstiem kāzu dienā, tāpēc domāju tos atdzesēt ledusskapī pirms mielasta. Atradu tādu cenu Merķeļa ielas drukātavā, par kuru minēja freya.
Zinu, ka Merķeļu drukas darbnīcā arī ir tie 40sant par loksni, un, diande - tas tiešām ir ļoti lēti!!
Var printēt arī spīgo uz parastā printera, tikai jāizvēlas papīra veids pie propertys (tā laikam rīks saucās). Tur izvēle papīra biezumam utt. Tikai jāņem vērā, ka parastais tintnieks protams nav paredzēts, ka tiek klāt mitrums (izplūdīs). Tāpēc etiķetes vēlams printēt uz lāzernieka. Bet jautājums - kāpēc jhātur ledussskapī?
Es pērku spīdīgo vai mazliet spīdīgo līmpapīru.
Man vajadzīgs arī jūsu padoms - kurā vietā Rīgā tik lētu krašainā lāzernieka printēšanu esiet atradusi (tas ir ļoti lēti!)?