Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kristāliņi uz kāzu ielūgumiem & galda kartēm
Sveikas meitenes, varbūt kāda var padalīties pieredzē ar to kur var nopirkt kristāliņus, ko uzlikt uz ielūgumiem un kā viņus dabūt klāt... ar kādu līmi vai varbūt ir kur nopērkami pašlīmējošie?
Paldies :)
un krāsas bija dažādas, man ir brūni, bildē ne pārāk labi var redzēt....
Es pirku grāmatnīcā Apgāds Zvaigzne ABC, tiesa gan, tur bija tikai tie sudrabotie-caurspīdīgie...un klāt līmēju ar PVA līmi...:) turās klāt labi! nepaliek no līmes pleķi vai nospiedumi.
ebayā pasūtīju.
tādi kā uzlīmes, paši pielīmējas.
manuprāt, tas krietni atvieglo procesu.
Sadaļā "Kāzu ielūgumi" atradīsi vismaz divus veikalus - Hobbyset un Radošo darbu galeriju.
Tajos iespējams iegādāties šos kristālus dažādās krāsās un izmēros, tai skaitā tādus, ko piegludināt pie auduma, līmēt pie priekšmetiem un papīra. Ir gan kristāli ar jau iestrādātu līmes kārtiņu, gan arī īpašas līmes atkarībā no tā, kur nepieciešams kristālu uzlīmēt.
Izpēti šos piedāvājumus sīkāk.
Tākā man nevajadzēja daudz, es nopirku audumu veikaliņā Alfā, maziņus un lielākus. Pielīmēju ar caurspīdīgu līmi - ko var nopirkt mākslinieku veikaliņā uz Artilērijas/tērbatas ielas krustojumā ;) pudelīte ir diezgan liela un laikam maksāja vairak kā 3 ls, bet viņa ideāli noder papīram un citiem sīkumiņiem ;)
P.S. Pievienoju foto no maniem ielūgumiem - visi rotājumi - akmentiņu, dekoratīvā lenta, apsienamā lenta un iekšā liekamais teksts tika līmēts ar šo līmi. Lentēm tā pagrūti bija ar līmi, bet akmentiņi uz mūžu liekas ir klāt, un līme caurspīdīga, tā ka neredz neko ;)
www.scrapbooking.lv/lv/shop/list/?categoryID=42 Šeit pirku visu savu ielūgumu izgatavošanai, gan malu caurumspiedēju, gan arī kristālus ( pieejami visdažādākās krāsās, kad aizbrauc uz vietas birojā apskatīt ), un tie ir jau pašlīmējošie :)
Carspīdīgus ielūgumiem pirku parastā pārtikas veikalā TOP... (nevar nemaz teikt laikam) - kur visā tajā bērnu, kancelejas plauktos bija uzlīmes it kā mob.telefoniem - no akmentiņiem visādas puķes utt., tie akmentiņi katrs atsevišķi. Un maksāja arī ļoti lēti.
Bet tādas pašlīmējošās pērlītes pirku vienā "lupatu" veikalā, kur pārdod arī visādus bruļikus (bižutēriju). Kam īsti tās pērlītes domāta - es nezinu, bet pa 2 Ls bija vesela plāksne - pāri pa 100gb.