Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Lidojošās laternas
Sveikas!
Kāda varbūt vēlas piemesties laternu pasūtījumam, lai sanāktu ietaupīt.
Man nepieciešamas 20 gab. biju domājusi ņemt krasainās...
http://www.brinumlaternas.lv/inner.php?menu=2
rimi pašlaik ir laternas peldošās un lidojošās par 0,69 .Man kāzās bija gan peldēja labi ,gan lidoja.Mēs gan lidojošajām nedaudz uzlējām degmaisījumu tam deglim.
Ir 25 gab. baltas,lielās laternas, ļoti labas,pirkām paši priekš sevis tādēļ izlasīju vislabākās,taču viesu nams aizliedza laist.
Rakstiet,kam vajadzēs! 0.8 Ls gab :)
Vai kādai nav palikušas pāri laternas... nepieciešamas vēl 8 gab... ?
nesen laidām jūras krastā un smuki aizgāja jūrai pāri, bet vispār tas ir diezgan liels čakaris viņas aizdedzināt... un ja vēl ir vējiņš, tad vispār šķiet, ka to papīru paši tūliņ nosvilināsim...
P.S. Par to laternu laišanu - noteikti vajag uzzināt kur ļauts laist laternas - man piemēram viesu nama apkārtnē un pilsētas apkārtnē stingri aizliegts, jo var izrasīt ugunsnelaimi, jo lielākā pilsētas māju daļa ir vai nu ar salmu jumtiem, vai no koka būvētas mājas. Par to padomējiet ;)
Meitenes, jūs labāk noskaidrojiet, kā tur īsti ir - pagājušo kāzu fotogrāfs un arī kolēģe teica, ka tagad laternu laišana tiek uzskatīta par huligānismu un tiek piemērots naudassods un arī diennaktis ieslodzījumā.... (tiekot aizdedzinātas siena ķīpas, meži, ēkas utt.)
Likums esot nesen pieņemts, to vajag pārbaudīt. Varbūt kādai ir iespēja to sīkāk noskaidrot? Labprāt uzzinātu, vai tas ir baumu līmenī, vai patiešām nopietni.
jap:)
Un kā bija ar kvalitāti? Bija OK?
Pameklē veikalos akcijas, es pirku superneto par 0.69ls/gb, bija visādas krāsas:)