FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Iesakiet labu šuvēju

L
Liivina 04.11.12. 00:11 | Kāzu datums: 07.09.2013

Sveikas meitenes. Vai kāda nevar ieteikt labu šuvēju bet ne kāzu kleitai, bet gan līgavas māsu kleitas šūšanai :) Rīgā neesmu neko šuvusi, tāpēc labu šuvēju nezinu. Paldies jau iepriekš.

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
ingreta 17.11.12. 21:33 | Kāzu datums: 20.02.2016

visvājprātīgākās visos interneta tīklos ir līgavas un grūtnieces.Un tas tiešām tā ir.Nežēlīgas,dzēlīgas un stulbas.

R
Rockn´roll_Bride 17.11.12. 16:27 | Kāzu datums: 19.07.2013

atvainojos par komentāru kas neatbild uz jautājumu , bet vienk. lasot šo diskusiju nostiprinās mana ideja veikt pētījumu Latvijas sociālos portālos un noskaidrot cik vidēji ilgā laikā jebkāds nevainīgs foruma ieraksts pārvēršas personiskos apvainojumos. Tas ir apbrīnojami.

L
Līze 15.11.12. 12:00 | Kāzu datums: 24.08.2012

vai tad kāds apstrīdēja Ingas darba kvalitāti???

K
Kace 14.11.12. 23:49 | Kāzu datums: 19.07.2013

Tiesi ta, kimenit - ja seit butu kaut viena atsauksme kur kaut ar pusvardu butu mintes, ka 'Es suvu pie Ingas un man iznaca neglita kleita', tad varetu vinu nopelt, bet ari es tiesi so loti pozitivo atsauksmju del izvelejos tiesi Ingu par savas kleitas suveju, lai ari lidz sim biju parliecinata, ka kleitu noteikti nesusu!!!

Un diskusijas autorei - Inga vismaz pati raksta, ka pienem ari Riigaa... Nezinu gan kaa ir, kad jabrauc uz laikosanu...

ķimenīte 14.11.12. 23:13

ja pareizi protu lasīt un saprast, tad diskusija ir par to, lai iesaka šuvēju (tātad pēc pieredzes)

Vai tās komentētājas, kuras "noliek" Ingas darbus, ir šuvušas pie Ingas?- ļoti šaubos.

Tāpēc palūgšu beigt šo dezinformāciju, jo neesmu redzējusi nevienu sliktu atsauksmi no kādas, kurai ir bijusi sadarbība ar Ingu.

Cita runa, ja šī diskusija būtu: kā jums liekas, vai Ingas kleitas ir labas...izskatās tā vai šitā!?
Bet tāds taču nebija jautājums.

jo cik es apskatījos Ingas šūtās kleitas- tās ir skaistas, jo sevišķi pēdējā albūma lapa!!!!!!!

i
ingreta 14.11.12. 09:38 | Kāzu datums: 20.02.2016

Katrai līgavai r sava sapņu kleita.Šī diskusija jau ir izvērtusies kā Ingas nopelšana.Katrā ziņā varu pateikt ka meitas kleita ir Franču dizainera kleitas kopija no 2012 gada kolekcijas un Inga viņu uzšuva perfekti tādu kāda bija dizainera kleita.
Tās kas norej varbūt ieliekiet savas kleitas kuras ir "TIK GAUMĪGAS ",ka bail citiem rādīt............

S
Seene 13.11.12. 18:16 | Kāzu datums: 29.07.2015

Beidziet te nolikt gaumīgas, negaumīgas! parādiet tad savas super gaumīgās kleitas :D :D c-ks prasīja padomu, cits padalījās, katrs pats izvērtē! Viebieties veikalos :)

L
Līze 13.11.12. 15:47 | Kāzu datums: 24.08.2012

pievienošos La_femme viedoklim par ingretas meitas kāzu kleitu.. bet nu - par gaumēm tiešām nestrīdas..

Man ir šuvēja, kas tiešā vārda nozīmē IZGLĀBA manu sapņu kāzu kleitu, kas tapa Amēlijā... kā arī uzšuva ļoti skaistus tērpus gan meitai, gan manai mammai kāzu dienai, ja interesē, raksti hererra@inbox.lv

tik_tak 13.11.12. 11:24 | Kāzu datums: 25.07.2009

Katra tak izveelaas savu suveeju ,un izsapnjo savu kleitas modeli ,es saveejai nepiekaapos ne briidi ,gribeeju taadu kaa gribeeju, un taadaa arii preceejos, man mana diena bija vislaimiigaakaa un kleita taada kaadu velejos es ,nevis kaads cits! Nav jau tur ko kasiities ,katrai no mums tak ir briiva izveele kur, ko un kaa suut vai pirkt !

La_femme 13.11.12. 10:56

Ingreta,Pati uzrpasījies- Nu vai par ļoti gaumīgu to var nosaukt, nezinu gan! Lai gan katram jau savas prasības ;-)

Ieva Janelsiņa strādā radoši, skaisti un kvalitatīvi, par vedējmātes kleitu paņēma kopā ar audumu- 80 Ls, laiks šūšanai-aptuveni 2 nedēļas- mēnesis.

i
ingreta 12.11.12. 21:55 | Kāzu datums: 20.02.2016

ŠEIT MANAS MEITAS KĀZU KLEITA,INGAS ROKU DARBS.VAI BEZGAUMĪGS...........NEDOMĀJU GAN ,JO KLEITA TAPA TIEŠI TĀDA KĀDU VĒLĒJAS MEITA.

bonijaunklaids 09.11.12. 10:48 | Kāzu datums: 03.08.2013

Katram savs viedoklis.
Un ja kādu gribētu nomelnot- noteiktu rakstītu krietni savādāk- vienkārši izteicu viedokli-kas vienam patīk un uzrunā-otram ne un piedāvāju sev zināmo variantu.

s
sabine28 08.11.12. 21:23 | Kāzu datums: 08.09.2012

Piekrītu par visiem 100..bonijaiunklaidam...gaumei un kvalitātei jāiet roku rokā, diemžēl tajās kleitās nav nedz viens, nedz otrs un labai šuvējai ir jāprot līgavām ieteikt kas piestāv un kas nē,ko var savienot vienā kleitā un ko nevar. Skatoties uz kleitām rodas iespaids, kas maksā, tam taisnība... un kas ir teicis, ka klientam taisnība?

V
Vin:) 08.11.12. 15:28 | Kāzu datums: 24.07.2010

Vai tu esi bijusi pie Ingas un redzējusi viņas kleitas klātienē, čamdījusi audumus? Ja nē, tad tāda papļāpāsana vien ir..
esmu starp tām Tavā skatījumā bezgaumīgajām līgavām, kas savu kāzu kleiru šuva pie Ingas, vēl 2 meitenes pēc mana ieteikuma ir šuvušas pie viņas - mums bija absolūti dažādi fasoni un dažādi audumi, bet Inga katrai uzbūra īsto sapņu kleitu...Kā jau ingreta minēja - materiāli ar ko strādā Inga, ne ar ko neatšķiras no audumiem, ko izmanto saloni Rīgā, pieļauju, ka tie tiek ņemti no vienām bāzēm... Manas kleitas audums bija ļoti līdzīgs oriģinālajai Maggie Sottero kleitai, ko laikoju salonā...

Man personīgi Tavs viedoklis izklausās drīzāk pēc mēģinājuma Danutas Ābeles konkurenti nomelnot - Talsi jau nav tālu ;)

lai nu kā, es ticu, ka Ingai līgaviņu pietiks :) un tiešām visām no sirds iesaku - Inga prot uzburt sapņus un papildus visam vēl ir fantastisks cilvēks.. pēc kāzām esmu pie viņas šuvusi vēl 2 vakarkleitas un šogad taisos vest pie viņas ar jaunu līgaviņu - savu māsu :)

vipo 06.11.12. 16:29 | Kāzu datums: 06.07.2013

es šuju salonā Amēlijā. Patīk. Pagaidām bija 3 laikošanas - jau ir saskatāms attāls rezultāts.

L
Liivina 06.11.12. 00:01 | Kāzu datums: 07.09.2013

Paldies meitenes, bet šuvēju man tiešām vajadzētu Rīgā, jo ar visām līgavas māsām izbraukāt, nebūs tik viegli.
Vai šī Ieva Janelsiņa nav ļoti dārga šuvēja?

bonijaunklaids 05.11.12. 21:37 | Kāzu datums: 03.08.2013

Pasktījos pēdīgās Talsinieces bildes- šīs jau ir labākas kleitas... bet nu,ko biju pirms pāris mēnešiem redzējusi gan dr.lv gan te... nepatika.
Laikam arī līgavām labāka gaume kļuvusi un šuvēja ar pieredzi papildinājusi.
Protams nevienu negribēju aiskart... bet kā iepriekš rakstīju-tādu iespaidu viņas darbi bija uz manis atstājuši.

i
ilzish 05.11.12. 20:03

Ieva Janelsiņa (Rīgā)- uzšuva manu sapņu kleitu.

i
ingreta 05.11.12. 09:47 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nu nezinu kur esi skatījusies,bet Ingas kleitas daudzas esmu dabā redzējusi.Audumi noteikti nav no lētajiem,tieši tādi paši kā kleitām kuras ir rīgas kāzu salonos.Katrai līgavai ir sava vēlme un sava sapņu kleita.Tās kleitas ko esmu redzējusi ir fantastiskas ,ar cītīgu apstrādi.Katru līgavas niķi izpilda un izlabo .Varbūt bildes kuras ir šeit precos ir vecas ,bet tagad kleitas kuras ir saliktas Ingas draugu galerijā ir fantastiskas.

bonijaunklaids 04.11.12. 19:43 | Kāzu datums: 03.08.2013

1.Nu cik saprotu Liivina meklē Rīgā...
2. cik esmu saktījusies...reti kura kleita tai Talsiniecei ir skatāma...pieļauju ka šūšanas kavalitāte ir ... bet audumu izvēle drausmīga, lēta un bezgaumīga....Fasoniem neatbilstoši,kā no oderauduma sašūtas.Brrrr...Var jau gadīties ka audumu un fasonu nesadarība ir līgavu iegribas... bet nu man pēc tās galerijas apsktīšanas labas domas par šuvējas piedāvājumiem neraisijās.
Es, protems, neko nevaru teikt par Tavu, Anciite20,-neesmu redzējusi kleitu-visticamāk bija strap pāris skatāmjām...
3. bet ja nu nav svarīga vieta-varu ieteikt šuvēju Danutu Ābeli. Pati jau gadiem nedzīvoju Kandavā, bet ja kas jāšuj- braucu pie viņas.