Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Atlasa lentas, glāzes, un viss visādi sīkumiņi un dekori kāzām
Šodien atklāju ļoti jauku veikaliņu kur var dabūt šīs mantas, tam ir arī interneta veikals un mājas lapa
www.vissjums.lv un veikals atrodas pērnavas iela 84.
Vēl ir veikals abakhan, kur ļoti liela audumu, mežģiņu, un lentīšu izvēle
Loti cenas nesalidzinaju, bet liekas , ka seit ir vel letak...:)
http://www.lenta12.lv/lv/produkcija.html
Tajā pirmajā adresē praktiski nekam nav cenas, visur tikai "Zvaniet!". Pilnīga nejēdzība, neiešu tak par katru nieku zvanīt. Slikta komercprakse.
sadaļa kāzu atribūtika vai dekori ir cenas gandrīz visam klāt ;)
kā arī viņiem var aizrakstīt e-pastu ar sev interesējosam lietam un atsūtīts cenu.
skaistus un kvalitatīvus dažādus dekorus vēl var šeit atrast www.skaistasdavanas.com. Vairākas reizes esmu pasūtījusi...
Es uz vissjums.lv nosūtīju e-pastu ar interesejošām precēm un man 10 minūšu laikā atbildēja, norādot cenas par visām precēm. Ir vel viena mājas lapa eva.lv, kur daudz var nopirkt no floristikas, lentītēm, pērlītēm. Pieprasīju cenas arī tur. Salīdzināju vienām un tām pašām precēm cenas atšķirība ir neliela. Eva.lv ir nedaudz lētāk, jo tā ir vairumtirdzniecības bāze, bet tā atrodas Babītē un tur jāieperkās vismaz uz 30Ls. Tā kā es plānoju brīvdienās iet uz vissjums.lv un sapirkt visu nepieciešamo.
Caur paziņām atradu arī izdevīgu svētku dekoru nomu - vāzes no 0,40 Ls, svešturi no 0.10 Ls, krēslu lentas no 0,10 Ls, metāla laternas, āķi ziedu karināšanai ārā no 1,00 Ls ...utml. Ja interesē varu iedot arī kontaktus, tad rakstiet privāti.
o paldies tajā lapā vissjums.lv daudz kas labs izksatās :)