Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Liela dāvanu kaste
Sveikas!
Vai esat redzējušas lielas dāvanu kastes kaut kur? Bet ar vārdu LIELAS es tiešām domāju tādas, kuras ir lielākas par 50-60 cm diametrā, kā arī nav aplīmētas ar puķītēm un lācīšiem.
Kā variants, protams, paliek arī doma par pasūtīšanu, bet tas noteikti izmaksātu krietni vairāk, tāpēc ceru atrast tomēr kaut kur jau gatavu kasti. :)
http://1.bp.blogspot.com/-j_j_WEXQBiE/UIBeo0Su7BI/AAAAAAAACYs/Po8bSgyDprk/s320/IMG_1362_labota.jpg
Jusk veikala ir lielas kastes. Saliekamas! Mums kazu davana bija tada iepakota! Gliti un vienkarsi!
Ceļš uz šo veikalu man tagad ir aktuāls, tur ir milzīga dažāda papīra izvēle. Kastes es tur neredzēju, bet iespējams ka tās tur var pasūtīt. Lai veicās!
Baltijas papīrs atrodas Tērbatas ielā (ja nemaldos Tērbatas un stabu krustojums),Rīgā
Vari painteresēties baltijas papīrā...kaut kādas kastes viņiem bija- man škiet bija arī kā dāvanu... bet izmērus neatceros..... un vai bija ar vāku ar neatceros...vizuāli tik ir palicis ka kaut ko redzēju. Tiesa-varu kļūdīties-jo tas nebija mans mērķis šai veikalā.
Tiesa bija tās brīnā papīra- bet ja teiksim pārsien ar mēžģīņu+ atlasa lentīti-sanāktu stilīgi un grezni.( vai pieveinotu vēl kādu dekoru)
Hobbyset laikam bija tikai maziņas.