Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Pudelītes
Vai kāda/s zina, kur var iiegādāties mazas stikla pudelītes? Derētu tādas kā garšvielu pudelītes vai kaut kas tml.
O, paldies! :) Kaut kad par šādu saitu biju dzirdējusi, bet nebiju ielūkojusies. Jau izskatās cerīgāk! :)
bonijaunklaids
Man pašai ir bērniņš ,arī tagad krāju Gerber burciņas un tādam pašam nolūkam kā tev :D
Var pameklēt etsy, piemēram uz atslēgas vārdiem "glass bottle" vai "glass jar" - http://www.etsy.com/search?q=glass%20bottle&view_type=gallery&ship_to=LV&ref=auto1
Es mazuļu burciņas izmantošu kā svečturus mičošanai-mazajām tējas svecītēm(ir doma zālājā salikt daudz ,daudz) padekorēšu ar lentīti.
Biju jau laicīgi māsai pieteikusi,lai nemet ārā-ka vismaz 50 man vajadzēs.
Varbūt radu lokā vai draugu lokā ir māmiņas ar zīdainīšiem. Es izmantošu burciņas no bērna biezenīšu burciņām. Vakar biju veikalā, Gerber biezenīšiem (ap 80ml) atlaies, lētāko burciņas ar biezenīti var nopirkt par 0,35 Ls.
Nekas, paldies. :) Aiziešu rīt uz Tigeru apskatīties, kas šiem piedāvājumā. :)
kaut kā apŗķēru..ka runa par burciņām... bet varbūt kādai ša ka tā noder... :D
Laikam tas "garšvielu" izsita no domas ;)
Nu ja lielākas tad tiešam grūti atrast, man tieši maziņās vajag :)
Jā, es vienas jau ebay pasūtīju, bet bija pārāk mazas. Šīs arī ļoti maziņas. Un lielākas man nav izdevies atrast. Vajag, apmēram, Santa Marias pudelīšu izmēra lielumā. Nekad nebiju domājusi, ka ko tādu būs tik grūti sameklēt.
Bet paldies! :)